Til nrk.no

Se høydepunktene fra VG-lista i Trondheim

Sandra Lyng og Hkeem & Temur var blant artistene som lagde et forrykende show da VG-lista var på plass i Trondheim.

På tross av pøsende regn var Torvet i Trondheim fylt av et begeistret publikum! Flere hadde møtt opp mange timer før showstart for å få den beste utsikten til deres favorittartister. Det var god stemning da Hkeem og Temur entret scenen med hiten “Fy Faen”.

Det regnværskledde publikummet sang med da Osloduoen åpnet VG-listashowet!

 

Grip mikrofonen!

Sandra Lyng og Kjartan Lauritzen fikk ikke bare testet sangtekstkunnskapene, men også hurtigheten da de deltok i konkurransen «Grip mikrofonen». Da publikum begynte å synge, var det om å gjøre å gripe mikrofonen og ta del i allsangen.

 

Badedyr stagedivet

Da de to badedyrene Mona og Vidar ble kastet ut i publikum, fikk de god fart over Torget i Trondheim. Flere rakk å hilse på de to oppblåsbare dyrene da de kom gjennom folkemengden.


 

Varmet publikum

På en kjølig sommerkveld varmet Matilda og OMVR Trondheimspublikummet med låten “Apologize”. Duoen utfylte hverandre perfekt på scenen med hver sin særegne stemme.

 

Avsluttet med “Blackout”

Etter at en rekke artister hadde stått på VG-listascenen fikk Julie Bergan avslutte showet, og låten «Blackout» ble tatt godt imot av et livlig publikum.

 

Foto:Jakob K Grønhaug

Iris gjør mørk og lavmælt cover av Vaulars «Kroppsspråk»

Iris gjør mørk og lavmælt cover av Vaulars «Kroppsspråk»

Månedens Urørt spiller live hos Christine.

Best akkurat nå

Best akkurat nå

Karpe skaper nostalgi, Isah imponerer med debut-EP og Lykke Li setter ord på kjærlighetssorg. Dette er låtene P3 mener du bør sjekke ut denne uka!

Den nye olja?

Den nye olja?

Da Isah kalte seg artist første gang, begynte folk å le. Så ringte Karpe.

Best akkurat nå

Best akkurat nå

Thai funk (!). Britisk rap i toppklasse. Historisk samarbeid fra Bergen. Her er de nye låtene vi i P3 mener du bør få med deg!

Små scener, store drømmer

Små scener, store drømmer

Kråkesølv tror ikke de hadde slått gjennom uten småklubbene hjemme i Bodø. Dagens unge artister får kanskje ikke de samme mulighetene.