Se Jay Z og Beyoncé løpe fra loven

Stikkordene for videoen er skuddutveksling, blod og fluktscener.

Et av popmusikkens aller mest populære par skal om en måned tid legge ut på en felles turné. Fra 25. juni til 5. august reiser rapmajesteten Jay Z og popdronningen Beyoncé fra østkysten til vestkysten med 16 stoppesteder på plakaten, og USA-turnéen heter On The Run.

Scene fra "Run"-videoen. Skjermdump, YouTube
Scene fra «Run»-videoen. Skjermdump, YouTube

Lyssky forretninger

I forkant av den omfattende turnéen har ekteparet sluppet en trailer for en hypotetisk actionfilm via rapperens Life+Times-Twitter-konto.

Plottet til klippet, som er titulert RUN, innholder blant annet at Jay Z og Beyoncé involverer seg i lyssky forretninger med en karakter spilt av skuespiller Don Cheadle. Stikkordene for videoen er skuddutveksling, blod og fluktscener.

Les flere saker om Jay Z | Beyoncé

Stjernespekket persongalleri

Paret har fått et imponerende antall Hollywood-stjerner til å stille opp i det forseggjorte klippet. Foruten nevnte Cheadle, ser man tungvektere som Sean Penn og Jake Gyllenhaal, i tillegg til Guillermo Díaz, Emmy Rossum, Blake Lively, Rashida Jones og Kidada Jones i forskjellige roller.

Et vanvittig persongalleri, med andre ord. Men for å unngå misforståelser understrekes det i slutten av den Melina Matsoukas-regisserte videoen at dette er bare en promo for On The Run-turnéen.

Se videoen: