Jonas Alaska- og Dungen-konkurransen trukket

Vi ga vekk billetter til fin dobbelkonsert på Svartlamon i Trondheim, og konkurransen er nå trukket.

Gustav Ejstes fra Dungen.
Gustav Ejstes fra Dungen.

DENNE KONKURRANSEN ER TRUKKET OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Det blir skandinavisk forbrødring i Trondheim lørdag 23. mars når svenske Dungen og norske Jonas Alaska står på samme scene. Nå kan vi ikke love at de gjør låter sammen, men at begge navnene bør fenge musikkinteresserte trøndere tør vi å påstå.

Jonas Alaska har hatt en strålende start på karrieren med den sønderskrytte selvtitulerte debuten fra 2011, og den like kritikerroste oppfølgeren If Only As A Ghost som kom nylig. Alaska og hans band vil nok presentere både nytt og gammelt når de inntar Verkstedhallen på Svartlamon.

Svenskenes progressive og psykedeliske stolthet Dungen tar også turen til Norge for å øse litt musikalske trollerier over Trondheim. Dungen er et band som ikke er redd for å eksperimentere, men låtskriver Gustav Ejstes har også et svært godt øre for gode melodier. I sum blir det et av naboenes beste band de siste årene.

Vi ga vekk billetter, og vinnere har nå fått beskjed via epost.

Jonas Alaska turnerer rundt i Norge for tiden, mens Dungen også kan sees på Hulen i Bergen fredag 19. april, og som oppvarming for BigBang i Oslo Spektrum lørdag 20. april.

Se Jonas Alaskas bokseinspirerte video til «I Saw You Kid» under.