Se Sondre Justad covre The Weeknd på skitur

Christine tok med lytterne på skitur og sendte direkte fra Kobberhaughytta, hvor Sondre Justad spilte live.

Christine trosset dårlig føre og dekning, og tok med seg lytterne på trolig tidenes første radiosending direkte fra skiløypa. Turen gikk fra Frognerseteren og på Kobberhaughytta ventet kakao, vafler og Sondre Justad med band.

– Dette er altså noe av det rareste jeg har vært med på. Ikke å gå skitur, men å kombinere det med jobb, sier Christine fra skisporet før hun må ploge ned en bakke.

Hør hele sendingen her!

Møtt av vafler og kakao

Rundt 25 lyttere ble med på skitur i Oslomarka og til tross for klisterføre var det god stemning i sporet. Dekningen varierte i løpet av sendingen og på et tidspunkt kunne man høre Christine over telefon fra studio.

– Det er jo spennende å være på direktesendt skitur fra marka, for man ramler litt inn og ut her, sier hun under livesendingen.

Etter åtte kilometer på ski ankom Christine med følge Kobberhaughytta, hvor flere skigåere hadde kommet i forveien for å høre Sondre Justad spille live.

Sondre Justad spilte live hos Christine på skitur. Foto: Anna Kristine Lund Valderhaug

– Vi er ikke alene, Sondre Justad, er ikke det deilig? Det er litt risikosport å invitere til en aktivitet til et sted hvor man kun kan komme til med ski, sier Christine.

– Det gjør jo også at det blir veldig mye deiligere når man først kommer frem og skal gjøre noe sammen, sier Sondre som ønsket velkommen med selvstekte vafler.

Covret The Weeknd på norsk

Sondre Justad hadde tatt med hele bandet sitt og åpnet liveopptredenen med den ferske singelen “Gjør det igjen”, etterfulgt av “Paradis”.

Begge låtene er fra hans kommende album, eller “den vanskelige andreplata” som Christine kaller det.

– Jeg bare himla med øya når folk sa det til meg, men det viste seg at det var en nyforelskelse som var kjempelett i starten og så ble det et litt komplisert forhold etter hvert, forteller Sondre.

Som alltid var det også duket for en coverlåt og livesendinga ble rundet av med en ekte Sondre Justad-versjon av The Weekends “I Feel It Coming”, for anledningen oversatt til “Æ kjenn det kommer”. Se video øverst i saken.