Skryter av Hkeem: – Han har en rå stemme

Se videopremieren på Hkeem og Unge Ferraris «Urettferdig» her.

«Si meg, si meg, hvor har du blitt av? Vil bare ha deg igjen».

Slik åpner «Urettferdig», den nye singelen til Stovner-gutten Abdullhakim Hassane, som under navnet Hkeem lagde «Fy Faen», den definitive norske sommerhiten i år, sammen med Temur.

Handler om savn

Nå har 20-åringen fått med seg ingen ringere enn Unge Ferrari på oppfølgerlåta, som er mer sorgtung og nedpå enn forgjengeren.

– «Urettferdig» handler om mennesker som har gått bort – mennesker man savner, sier Hkeem til P3. Sangen har foreløpig, siden den ble lansert for to dager, blitt strømmet over 80 000 ganger på Spotify.

Musikkvideoen består så og si kun av Hkeem og Unge Ferrari som ser inn i kamera og synger låta sammen.

– Man kan tolke denne låta på forskjellige måter, fordi vi har skrevet den slik at folk kan male sitt eget bilde. Det blir på en måte en film i ditt eget hode.

Vil samarbeide igjen

I videoen blir etterhvert hovedpersonene til sand som blåser bort. Til P3 forteller Unge Ferrari at tanken bak var at livet selv er som sanden i et timeglass som renner ut i vinden.

– Vi likte symbolikken i sand, og at alt rundt oss forsvinner, blir til sand og blåser vekk, sier Unge Ferrari.

Han slår samtidig fast at det ikke er siste gang han vil samarbeide med Hkeem.

– Han er verdens beste fyr. Han kommer til å nå skyene og ta over alt. Hkeem er så lett å jobbe med, er sykt morsom og har en veldig god musikalsk smak. Ikke minst har han en rå stemme, sier han.