– Skyter meg heller i ballene

Sitatmaskinen Liam Gallagher løsner heller skudd mot skrittet enn å høre på råd fra Robbie Williams.

Robbie Williams' tips til Beady Eye faller i dårlig jord. Foto: Promo.
Gallagher mener Robbie Williams er “en feit idiot”.

Tidligere frontmann i Oasis, Liam Gallagher, liker heller dårlig at Robbie Williams har kritisert musikken han gir ut med bandet Beady Eye.

Da andrealbumet BE ble gitt ut for kun noen uker siden, ble Gallagher og resten av bandet møtt med temmelig blandede kritikker. Og Beady Eye har tydeligvis heller ikke vært i stand til å tilfredsstille ørene til Robbie Williams, som hevder at albumet kunne vært bra – hadde det bare inneholdt refrenger.

Sånt setter fort sinnene i kok hos de kranglevorne Gallagher-brødrene, og Liam sier til The Sun at han “heller skyter meg selv i ballene enn å høre på rådene til Robbie”. Men sitatmaskinen gir seg ikke der, og innrømmer like greit at han ikke er så fryktelig musikkinteressert:

– Jeg hører ikke på annen musikk enn min egen, så jeg henter ikke inspirasjon fra noen andre. Men kanskje jeg burde kjøpe meg en iPod, undrer Gallagher.

Gammel krangel

At Liam og Robbie krangler er imidlertid intet nytt fra feidfronten. Helt siden midten av nittitallet har de begge vært i en eneste lang drittslengingsduell. For kort tid siden hevdet Gallagher at han og Beady Eye burde selge langt flere konsertbilletter enn Williams. Ha i bakhodet at Beady Eye spilte for 1500 publikummere, mens det tidligere Take That-medlemmet stod foran 60.000 fans. Tre dager på rad.

– Vi burde spille tre netter på rad, ikke en feit jævla idiot. Det kunne vært hvilken som helst klovn. Det handler ikke om ham, det handler om folk generelt. Men det handler jo om ham, hvis du tror jeg er redd eller noe, skjøt Beady Eye-vokalisten fra seg.

Avslutningsvis blir vel det store spørsmålet om Robbie Williams har rett. For er Beady Eyes siste album totalt blottet for refrenger? Du får vurdere:

Beady Eye – “Flick of the Finger (Live at Jools Holland)”