Slipknot + Justin Bieber = sant?

Slipknot-vokalist ønsker å samarbeide med Justin Bieber.

Slik ser Corey Taylor uten maske ut (Foto: NTB Scanpix, Adam Bettcher, Getty Images, AFP).
Corey Taylor synes Justin Bieber er en talentfull artist (Foto: NTB Scanpix, Adam Bettcher, Getty Images, AFP).

Nei, det er ikke en veldig sein aprilsnarr. Corey Taylor fra det amerikanske metalbandet Slipknot ønsker å samarbeide med Justin Bieber. Dette er kanskje ikke det mest åpenbare samarbeidet.

Les: Bieber-dominansen fortsetter

Kontraster

Slipknot er kjent for å opptre med masker som nærmest er hentet ut fra en skrekkfilm. Justin Bieber har kanskje brukt en ansiktsmaske for å ivareta sitt ungdommelige utseende. I sangen «Boyfriend» synger Bieber om hvor god kjæreste han ville ha vært, mens Slipknot er litt mindre romantisk med sangtekster som «I wanna slit your throat and f**k the wound».

Det er ikke bare kontraster mellom artistene. Begge har egne navn på fansen som henholdsvis er maggots og Beliebers, så kan du selv tippe hvem som tilhører hvem.

YouTube-hit

Ideen kom ikke helt ute av det blå. En bruker på YouTube lagde nemlig en mashup av Slipknots «Psychosocial» og Biebers «Baby». Nå har over 12 millioner sett videoen, og etter hvert fikk Corey Taylor teften på den.

Jeg vet at Justin ikke er ansvarlig for den, men jeg synes den var kul. Alle trodde jeg skulle bli sur, men jeg ble bare overrasket. Han er en talentfull gutt som gjør alt for fansen sin, sier Corey Taylor til Revolver.

Justin Bieber vs. Slipknot – Psychosocial Baby
Slipknot-vokalist har tidligere forsøkt å gjøre en opptreden sammen med Justin Bieber. Den gangen skal det ha vært veldedighetsarbeid som kom i veien.

Jeg prøvde å få tak i ham, men han besøkte et barnesykehus. Du kan ikke si noe stygt om en person som drar for å hjelpe til på et barnesykehus, forsetter Taylor.

Hvis du pop og metal mikset sammen har gitt mersmak, så håper du kanskje at Lamb of God og Kesha også inngår et samarbeid.

Kesha vs. Lamb of God – Tik Tok Redneck