Slipknot til Norge

Metalfans kan huke av 10. februar i kalenderen.

slipknot_rund

«Teater? Ja, men likefullt en stemme for alle de stakkars ungdommene der ute med astma, mindreverdighetskomplekser, tvangstanker, 42-32 i buksestørrelse og urettferdige mengder kviser. De trenger helter, og Slipknots intelligente hybrid av spekulativ underholdning, teknisk dødmetall og eksplosivitet gjorde dem både uslåelige og uvanlige», skrev NRKs anmelder om det siste albumet, All Hope Is Gone, til de maskerte metal-kompisene.

Les: Beistet lever (4/6) | Les flere saker om Slipknot

Rett over nyåret kommer det høyst respekterte metal-gruppen til Norge for å spille en konsert i Oslo Spektrum 10. februar.

Slipknot, som er godt kjent for sin energiske og aggressive stil, har blitt beæret med sju Grammy-nominasjoner og én Grammypris.

Hør Slipknot i Spotify og WiMP

20. oktober slipper bandet deres første album på seks år. Platen 5, som blir deres femte siden det selvtitulerte debutalbumet fra 1999, er riktignok uten trommeslager Joey Jordison og bassist Paul Gray.

Den fengende singelen «The Devil In I» er første singel ut fra det forestående og etterlengtede albumet – se videoen her: