Sniklytt!

Hør deg opp på kommende album fra blant annet Nine Inch Nails, Okkervil River og Neko Case.

"Pain is Beauty"-omslaget. (Foto: Promo)
«Pain is Beauty»-omslaget. (Foto: Promo)

Chelsea Wolfe – Pain is Beauty

Hun har ikke hatt en lang karriere, men Chelsea Wolfe har gjort seg bemerket i løpet tre år. Singer-songwriteren fra USAs vestkyst har med hennes alternative tilnærming – hvor hun blander folk-sjangeren med goth-elementer – gått rett hjem blant fansen. Hør Wolfes kommende fjerde plate Pain is Beauty rett under.

Albumet slippes 3. september.

Neko Case-omslaget. (Foto: Promo)
Neko Case-omslaget. (Foto: Promo)

Neko Case – The Worse Things Get, The Harder I Fight, The Harder I Fight, The More I Love You

Rolige ballader, fengende popfibre og et par aggressive låter: Det nye Neko Case-albumet leverer. Middle Cyclone, forløperen til årets utgivelse, ble løftet frem som et av årets album i 2009 av eks-Lydverket-medarbeider Jacob Krogvold hvor han blant annet skriver: «Dønn pålitelig leverandør av flotte countryalbum gjennom 12 år. Himmelsk stemme, sitt eget univers og en helstøpt, men variert plate».

Med andre ord – det er god grunn til å sette på nyslippet.

Albumet slippes 3. september.

"Hesitation Marks"-omslaget. (Foto: Promo)
«Hesitation Marks»-omslaget. (Foto: Promo)

Nine Inch Nails – Hesitation Marks

Multiinstrumentalisten Trent Reznor har ikke gitt ut et album på fem år, men nå får sultne NIN-fans endelig muligheten til å lytte til nytt materiale. Reznor selv er veldig fornøyd med sluttproduktet og har blant annet uttalt at «jeg vil påstå at dette album er mer elektronisk i formen. Nettopp dét er mer spennende enn høylytte trommer».

Klikk deg på lenken rett under og bedøm selv.

Albumet slippes 3. september.

"Grammar"-omslaget. (Foto: Promo)
«Grammar»-omslaget. (Foto: Promo)

Body Language – Grammar

Klar til å danse? Brooklyn-kvartetten er aktuelle med et elleve spor langt album og i kjent stil er det smittende lettbeinte toner som maner opp til bevegelse av et eller annet slag. Et fedd 80-tallstoner møter semi-futuristiske elementer. Finfint.

Albumet slippes 10. september.

Boardwalk Empire-lydspor-omslaget. (Foto: Promo)
Boardwalk Empire-lydspor-omslaget. (Foto: Promo)

Boardwalk Empire – Soundtrack Volume 2

Elvis Costello, Patti Smith og Rufus Wainwright er blant bidragsyterne på det nyeste lydsporet til knallsuksess-serien Boardwalk Empire. Stjernegalleriet byr på hele tjue låter som du kan høre etter å ha klikket deg inn på lenken rett under.

Albumet slippes 3. september.

"The Silver Gymnasium"-omslaget. (Foto: Promo)
«The Silver Gymnasium»-omslaget. (Foto: Promo)

Okkervil River – The Silver Gymnasium

Texas-bandet har gledet mange indie-hjerter siden oppstarten på slutten av 90-tallet. Den produktive gjengen opplevde en opptur med 2011-albumet I Am Very Far da den endte på en anstendig 32. plass på Billboard 200-listen i USA. Neste uke er det offisiell slippuke for The Silver Gymnasium, men allerede nå kan du kose deg med albumet.

Albumet slippes 3. september.