Sniklytt

Justin Timberlake er tilbake. Du kan høre The 20/20 Experience nå – samt nye album fra Suede og Phosphorescent.

Justin Timberlake har gått fra å være barnestjerne i Mickey Mouse Club via boybandet N’Sync til hyllet soloartist. Det har vært stille siden 2006 og Future Sex/Love Sounds, som ga oss låter som «What Goes Around… Comes Around», «SexyBack» og «My Love», men nå er krølltoppen tilbake.

Strøm Justin Timberlake

justin306-1360248439
Forventningene til det kommende albumet The 20/20 Experience har skutt i været takket være singlene «Suit & Tie (feat. Jay-Z)» og «Mirrors». De er selvsagt med på albumet – sammen med ti andre låter. Hele sju av låtene er sju minutter eller lengre, så den totale spilletiden er godt over timen.

Albumet kommer ikke for salg før 18. mars, men Itunes har lagt ut albumet for strømming. Bruk «listen now» knappen til venstre for å sjekke ut den ambisiøse, futuristiske r&b-affæren.

Hør The 20/20 Experience her. 

Jay-Z og Justin Timberlake turnérer i USA fra midten av juli til midten av august. Før det spiller de på Wireless Festival i London 12. juli. Ingen norgesbesøk er kunngjort, men det er selvsagt lov å håpe at de stopper innom før turen går til London.

Allerede før det er i salg spås The 20/20 Experience å selge særdeles godt. Kilder sier til billboard.biz at de forventer en halv million solgte album kun den første uka, noe som sikrer Justin Timberlake å gå til topps på albumlista Billboard Top 200. Timberlakes forrige album solgt 684.000 eksemplarer den første uka det var i salg.

Strøm Suede bloodsports600

Om dansbar, futuristisk r&b-pop ikke er din greie, frister strømmebuffeten også på alternativ, britisk rock. Suede var med på å starte 90-tallets britpoprevolusjon, og holder det fremdeles gående. Gitarer og synth inviterer deg inn til det nye albumet Bloodsports, som er i salg fra 15. mars.

Vokalist Brett Anderson fortalte nylig The Quietus at bandet har jobbet hardt med låtmaterialet for å få det til å holde høy nok kvalitet. Du kan dømme selv:

Hør Bloodsports her. 

Strøm Phosphorescent phosphorescent

Mathew Houck er mannen bak Phosphorescent. Prosjektet har allerede holdt det gående i over ti år, og Houck har blitt sammenlignet med både Bob Dylan, Will Oldham og Kurt Cobain. Det kommende albumet Muchacho er det sjette i rekken, og byr på store, eksperimenterende arrangement blandet med vâr folkpop.

Hør Muchacho her. 

 

Hva synes du om albumene? Legg gjerne igjen en kommentar under!