Solgte under 400 eksemplarer

Tidligere Spice Girl solgte bare 393 eksemplarer av comebacksingelen den første uken.

Geri Halliwell, for mange best kjent som «Ginger Spice» fra Spice Girls, sliter med salget av sin nyeste singel, «Half Of Me». Singelen er riktignok bare sluppet i Australia, men 393 solgte eksemplarer i debutuken er ikke noe å hoppe i taket av for den rutinerte artisten.

Nesten hele Spice Girls på premiere av Spice Girls-musikal i 2012. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Leon Neal)
Nesten hele Spice Girls på premiere av Spice Girls-musikal i 2012. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Leon Neal)

Dommer i talentprogram

Det er det britiske nettstedet Digital Spy som melder om det dårlige salget.

Halliwell er for tiden dommer i Australia’s Got Talent, og er derfor rimelig synlig i det australske mediebildet. Men denne eksponeringen ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig på singelsalget.

Les også: Nytt jenteband slår Spice Girls-rekord

«Half Of Me» debuterte nemlig på en svak 281. plass på den australske hitlisten ARIA. Til sammenligning solgte førsteplassen, den australske X Factor-vinneren Dami Im, i overkant av 44 000 eksemplarer av sin vinnerlåt, «Alive».

TV-show på gang

Om ikke Halliwell lykkes med å gjenerobre musikkverdenen, skal hun etter ryktene ha andre baller i luften.

En talsperson for TV-selskapet Objective Productions fortalte New Music Express at Halliwell jobber med en sitcom som skal hete Geri: Life Sucks.

– Vi jobber med å utvikle et TV-show med Geri Halliwell, der hun ler uhøytidelig av seg selv og sin egen kjendisstatus. I komedien vil Geri prøve å balansere den hverdagsproblematiske morsrollen og rollen som internasjonal popsensasjon, fortalte talspersonen til det britiske musikkmagasinet.

Se Geri Halliwell prate om «Half Of Me» her: