– Som å bli med ei dame hjem

P3-lytteren Marie Karlsen (21) fikk besøk av Kråkesølv i stua. Se tre av låtene fra intimkonserten her!

Marie Skarpaas Karlsen + Kråkesølv

– Det føles veldig bra. Det er som å bli med ei dame hjem, og så møter du foreldrene neste dag uten at det er ubehagelig. Så koselig er det.

Det rapporterte vokalist og bassist Petter Unstad i Kråkesølv til Christine på P3 da bandet i går spilte intimkonsert hos Marie Skarpaas Karlsen (21) i Bergen.

Journaliststudenten trakk det lengste strået da P3 arrangerte konkurranse om å få hjemmebesøk og intimkonsert fra albumaktuelle Kråkesølv.

Bodø-bandet har nettopp sluppet sitt fjerde album Kråkesølv til jevnt over gode kritikker – blant annet fikk de en femmer her på bruket.

Valget falt altså på ei trivelig stue i Bergen, med tømmervegger, lyslenker og rosett i taket – og torsdag tok Kråkesølv turen for å spille for henne og vennene hennes. 

– Jordnær gjeng

krkslv

– Det var fint bra å ha dem her.  De var en trivelig og jordnær gjeng, overhodet ikke høye på seg selv. Vi snakket ikke om politikk eller noe spesielt, men det var lett å prate med dem, sier studenten etter å ha summet seg et døgn i ettertid av besøket.

Hør radiosendingen fra besøket her. 

Se også: Kråkesølv live hos Christine
Anmeldelse: Kråkesølv – Kråkesølv (5/6)

Kråkesølv spilte et utvalg gamle og nye låter under hjemmebesøket.

Se dem fremføre «Ikke rart vi blir sprø» i videoen øverst i saken.

«Miniform»:

Stresset i forkant

Stua til Marie

Marie greier ikke plukket ut et høydepunkt fra konserten.

– Alt var så fint. Vi fikk god kjemi med en gang, og det var stas at de spilte mye fra den nye skiva. Jeg har hørt mye på den etter at den ble sluppet. Jeg fikk sett konserten deres på Kvarteret samme kveld også, men det var en ennå større opplevelse å ha dem hjemme i stua, sier hun.

Nå er hun nesten litt glad for at det er overstått.

– Jeg stresset veldig i forkant av at de skulle komme, så nå  er det godt å slappe av, sier hun.

«Stødig som en bauta»: