Springsteen vil ha din hjelp

Nå har du muligheten til å bli en del av filmhistorien.

En ny dokumentar skal ta tak i Bruce Springsteens forhold til fansen. Den tentative tittelen er Springsteen and I, og skal bli produsert av Ridley Scott Associates, Black Dog Film og Scott Free.

Etter inspirasjon fra sistnevntes produksjon, den prisbelønte Life In A Day, er de tre samarbeidspartnerne på utkikk etter Springsteen-fansens personlige opplevelser om hvordan rockeikonet har påvirket deres liv.

Les: Anmeldelse av Bruce Springsteen – Wrecking Ball (3/6)

Ønsker kreative tolkninger

Bruce Springsteen avbildet med Jay-Z og USAs president Barack Obama under valgkampanjen tidligere denne måneden. (Foto: NTB Scanpix, AP, Tony Dejak)
Bruce Springsteen avbildet med Jay-Z og USAs president Barack Obama under valgkampanjen tidligere denne måneden. (Foto: NTB Scanpix, AP, Tony Dejak)

– Vi oppfordrer deg til å bli en del av denne unike kino-opplevelsen ved å enten sende inn et klipp eller kontakte oss via e-post eller telefon, sier Svana Gisla, filmens produsent. Hun forklarer videre at de ønsker å få inn «kreative tolkninger av Springsteen på den mest mulig visuelt spennende måten du kan tenke deg».

Les: Spiller for ofrene etter orkanen Sandy

– Hvis du har en forelder, søsken, en nabo eller en kollega som har en interessant historie om Springsteen, ønsker vi å komme i kontakt med dem, sier Gisla. Hvis du sliter med å laste opp videoer eller ikke har tilgang til opptak, anbefaler produsenten å snakke med noen som kan være behjelpelig.

Last opp film på nettside

Fremgangsmåten er å klikke deg inn på springsteenandi.com og laste opp film- og bildefiler ved å følge enkle instruksjoner. Produsentene aksepterer opplastninger fra smarttelefoner, men det er ideelt jo høyere kvalitet opptakene er, så lenge de er under fem minutter lange.

Produsentene åpner slusene 15. november og stenger muligheten til å levere inn opptak den 29. november.