I kveld avgjøres det endelig hvem som blir Årets Urørt. Se finalistenes siste appell for å sanke stemmer.

Urørtfinalen sparker i gang by:Larm i Kulturkirken Jakob kl. 19 i kveld. Der skal Lüt, Pom Poko, Dårlig Vane og Emma Jensen kjempe om å gå av med seieren, og du hører selvsagt moroa direkte på P3.

De fire finalistene har den siste måneden måttet løse oppgaver og vise seg fram for verden på veien dit. Hvordan de har løst disse, vil påvirke resultatet når folkets stemmer og juryens vurdering slås sammen i finalen i kveld.

Med Urørtfinalen kun få timer unna fikk finalistene Emma Jensen, Dårlig Vane, Lüt og Pom Poko denne uken sin siste utfordring: Lag en appell på maks 30 sekunder der dere overbeviser folket om at nettopp dere fortjener å vinne Urørtfinalen 2017!

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Jurymedlem Izabell instruerte finalistene om å finne fram sin indre Donald Trump, snakke til folket og mobilisere massene.

Slik løste de aller siste oppgave – før musikken må snakke for seg selv kl 19. i kveld.

LÜT

Tromsøguttene tok en rundtur i nabolaget for å overbevise folket om at nettopp LÜT fortjener å vinne Urørtfinalen. Ved hjelp av kreative sammenligninger som «LÜT er et nytt par med sokker» og «LÜT er som å ha pizza til middag når du trodde du skulle ha fisk», forsikrer bandet publikum om at de er snille gutter som fortjener deres stemme!

Pom Poko

Animasjonsfiguren fra musikkvideoen til finalelåten, «It’s A Trap» formidler Pom Pokos budskap i deres appell. I den sjarmerende videoen får vi en kort innføring i hvordan en kan stemme, og publikum blir oppfordret til å gi poppunk-bandet deres støtte inn mot den store finalen .

Dårlig Vane

Dårlig Vane overlot ansvaret til kompisene sine da de skulle overbevise publikum, sanke inn de siste stemmene og vekke etternølerne. Gjengen trår til og oppfordrer alle og enhver til å stemme på guttene slik at de kan gå seirende ut av kveldens finale.

Emma Jensen

Det er ti år siden en kvinnelig artist vant Urørtfinalen, og i år ønsker Emma Jensen at nettopp hun skal bli Årets Urørt. I appellen forteller nesoddenjenta at hun ønsker å være til inspirasjon for andre som sitter inne med en artistdrøm, og oppfordrer de til å hoppe i det akkurat som hun har gjort! Selv om samtalepartneren i videoen virker litt uinteressert, leverer Emma Jensen en solid appell i kampen om de aller siste stemmene.

Bli bedre kjent med finalistene! | Følg finalistene på sosiale medier! | Stem på din favoritt