Ta rotta på Skrillex!

Det Zelda-lignende spillet Skrillex Quest gir deg muligheten til å redde verden fra total skrilleristing.

Det kan virke som en umulig oppgave å skulle vippe Skrillex av tronen. Ikke bare har 24-åringen lagd lydsporet til både Disney-filmen Wreck-It Ralph og Harmony Korrine-regisserte Spring Breakers, men han har også fått kuratere kredible klubbkvelder i Manchester, gitt ut remix-applikasjoner – i tillegg til å stadig spille foran fullsatte konsertstadioner.

Les anmeldelse: Da Hove ble skrilleristet (5/6)

Skrillex i retroland

Men dette er virkeligheten. I spillet Skrillex Quest kan du derimot gjøre ditt beste på å stoppe elektrogiganten fra å ta over verden. Etter et lite støvfnugg forårsaker at alt går galt med spillkassetten får man på beste retrovis i kontroll over en ung og grønnkledd eventyrer med ett mål for øyet: Å redde prinsessa og kongeriket fra Skrillex’ onde kortslutningsmonstre.

Spillet er laget av den Brooklyn-baserte spillutvikleren Jason Oda, som tidligere har stått bak blant annet Tea Party Zombies Must Die!, hvor oppgaven er å kverke levende døde fotsoldater fra den konservative, amerikanske Tea Party-bevegelsen.

Høy wobbleføring

Skrillex Quest bruker, kanskje ikke overraskende, musikken til Sonny Moore for alt den er verdt. For eksempel er det slik at idet du tar kverken på fiender pumpes signaturwobbles ut av øreklokkene, mens låtene «Summit» og «Scary Monsters and Nice Sprites» står for bakgrunnsmusikken.

På første forsøk fikk vi 25 % av maksimumsscoren. Klarer du å slå oss? Prøv Skrillex Quest ved å følge denne lenken.