Tame Impala til Norge

En gladnyhet for fansen – 4. februar opptrer australierne i Oslo.

Frontmann Kevin Parker. Foto: Presse
Frontmann Kevin Parker. Foto: Presse

“En perfeksjonist og supermann”, skriver P3s anmelder i en begeistret omtale av frontmann Kevin Parker og Tame Impala-albumet Currents der synthene har tatt føringen.

– Et markant offer denne gang ble gitarer til fordel for synther. Men hva gjør vel det all den tid Kevin Parker har et slikt øre for popmusikk som han har? sier arrangørene i Goldstar Music til P3.

Forløperen Lonerism fra 2012 ble belønnet med seks øyne på terningen, og vår anmelder mener at “Lonerism er lyden av et geni som ikke fornekter seg noe”.

Hør Tame Impala i Spotify og WiMP

Oslo, 4. februar

Frontmann Parker er riktignok flankert av Dominic Simper, Jay Watson, Cam Avery og Julien Barbagallo, og bandets hypnotiserende psykedelia på scenen i Hove i 2011 fikk terningkast fem.

Det er altså gode forutsetninger at australierne skal lage like bra stemning når de gjester Norge og Oslo 4. februar på en av hovedstadens storstuer, Sentrum Scene.

– Leverer helt enorme konserter

– Vi er utrolig stolte av å få lov til å jobbe med band som Tame Impala. Band som hele tiden utfordrer seg selv til å nå nye musikalske høyder og alltid leverer helt enorme konserter. Man skal ikke velge favoritter blant sine barn, men dette er ikke et barn. Det er et band, og det er sjelden vi gleder oss mer enn det vi gjør til denne “intimkonserten” med bandet Tame Impala på Sentrum Scene, forteller Goldstar Music.

PS: Billetter blir lagt ut for salg fredag 28. august klokken 09.

Hør “‘Cause I’m A Man”, hentet fra Currents: