Traff favorittbandet

Lukas (10) fikk møte Billy Talent under innspillingen av Lydverket. Se bandet fremføre en flunkende ny låt på Internasjonalens intimscene!

De kanadiske punkerne i Billy Talent gjester denne ukas Lydverket-sending på NRK2. I den anledning fikk blodfan Lukas Liberg på ti år treffe medlemmene fra yndlingsbandet sitt. Han hadde skrevet en tekst han ønsket å gi til bandet som en gave.

– Det er en historie som handler om sangtitlene deres, forklarer Lukas.

Les mer: Lydverket spanderte intimkonsert med Tame Impala

– Musikk myntet på festen

Vår anmelder Totto Mjelde er også hva man kalle storfan av det kanadiske bandet, og var svært positiv til deres siste album, Dead Silence:

«Det er den gode og samlende følelsen Billy Talent gir. Uten hang til gitarsoloer og tekniske finesser, og der det enkle alltid er det beste. Kanadierne lager musikk myntet på festen, festivalen og det gode liv. Ikke musikk for intens lytting alene i et rom med store headset, mørke tanker og nerde-fokus på detaljene.»

Les hele anmeldelsen: Talentene er tilbake (5/6)

Full av forventning

Unggutten sitrer av forventning og håper favorittbandet blir glad for gaven i øyeblikkene før han entrer Internasjonalen, hvor Billy Talent er midt i kveldens lydprøve.

– That’s amazing! Good work, utbryter vokalist Ben Kowalewicz etter å ha lest historien og klasker til med en high-five til Lukas, mens trommeslager Aaron Solowoniuk gjengjelder gaven med å gi den fornøyde tiåringen trommestikkene sine.

Bandet spiller live

I tillegg til å bli rørt av møtet mellom den unge tilhengeren og et av Kanadas største band øverst i saken, kan du nedenfor se bandet fremføre den flunkende nye låten «Surprise» hos Lydverket. Hele sendingen ser du på NRK2 21.30 i kveld.