Urørtartist varmer opp for A-ha

dePresno skal opptre når landets største popband angivelig spiller sin siste konsert.

Bergens Tidene melder at Urørtfinalist dePresno skal dele scene med A-ha når bandet skal avslutte deres store Europa-turné på hjemmebane. Sted og dato er satt til Koengen i Bergen 7. mai.

– Vi vil lage en skikkelig fest i Bergen. Vi jobber med å få på plass en internasjonal «mystery»-artist som folk har hørt om, og vil også ha en lokal helt med oss på konserten, sier Magne Furuholmen til Bergens Tidene, og tilføyer:

– Det skjer så mye spennende i Bergen, så vi vil gjerne finne en artist vi ikke har hatt med oss tidligere. Etter Bergen har A-ha ingen planer, så her er en anledning til å markere oss skikkelig, forklarer Furuholmen.

dePresno, som nådde Urørtfinalen med låten «Stranger In Disguise», er strålende fornøyd med å bli hanket inn til A-has avskjedskonsert.

Les: Flere saker om dePresno

– Både meg og bandet er sykt spente og veldig beæret over å få muligheten til å varme opp for A-ha! Det blir en utrolig opplevelse. Jeg gleder meg til folkehavet og A-ha-konserten! Det blir helt sinnsykt fett, sier dePresno til P3.

Hør dePresnos Urørtfinale-låt:

Se presentasjonsvideo av dePresno for Urørtfinalen: