– Vi må kvitte oss med Donald Trump

Amerikansk rapper vil bygge en vegg rundt presidentkandidaten.

– Når verden får høyere IQ kommer det til å være rom for flere kvinnelige rappere. I dag er det alt for få. Det er en ukultur.

Det sa amerikanske Angel Haze da hun tok turen innom P3 under sitt norgesbesøk.

Den amerikanske rapperen ble for alvor et kjent navn i Norge etter hennes opptreden på Øya-festivalen i 2013, og besøker nå Norge i forbindelse med hennes tredje plate, Back To The Woods

Se Angel Haze gjøre “Impossible” øverst i saken

Trump og hans minions

I tillegg til å heve stemmen for kvinnelige rappere verden over, benyttet også 23-åringen norgesbesøket til å heve sin politiske røst.

– Vi må kvitte oss med Donald Trump. Ikke det at vi kan skylde på han for akkurat dette, men dere skjønner hva jeg mener.

Den kontroversielle forretningsmannen har, etter han i fjor sommer erklærte at han ønsket å bli USA neste republikanske president, vekket mye oppmerksomhet verden over.

Den siste tiden har hans muslimsfiendtlige uttalelser blant annet ført til at det Britiske Parlamentet nå vurderer å nekte amerikaneren inngang til Storbritannia.

Til tross for kritikken har mange amerikanere slått ring om republikaneren, og meningsmålinger viser at han fremdeles står sterkt i kampen mot demokratenes kandidat Bernie Sanders, opp mot høstens presidentvalg.

– Det virker som om alle tror at Trump er på vårt lag, og sier det vi tenker. Det er selvfølgelig bare de dumme menneskene som tror det, konkluderer hun raskt og presenterer en mulig løsning på problemet.

Hør intervjuet med Angel Haze her

– Det vi må gjøre med folk som Donald Trump er å bygge en vegg rundt han, og alle hans minions. Så kan de leve der i sitt eget lille samfunn.

– Obama er heit

Til tross for at hun kan gjøre mye for å slippe å se den tidligere “The Apprentice”-programlederen i presidentstolen, kunne  hun aldri tenkt seg å ta hans plass.

– Jeg ser for meg at du må være den kjedeligste personen i verden for å ville bli president. Bortsett fra Obama da, han er heit, sier Haze.

Hun krysser dermed fingrene for at republikanerne nok engang må se slaget tapt mot demokratene, når USA går til stemmeurnene 8. november.

– Bernie Sanders er kul. Jeg håper han vinner, selv om han er skikkelig gammel

Se Angel Hazes cover av Missy Elliotts “Gossip Folks” under.