Vi vil også ha Cecilie

Den ærlige sangen om en gjenkjennelig, håpløs forelskelse har gitt Virkelig Ukas Urørt.

Urørt mener:

Med sin debutlåt «Cecilie» viser 17-åringene i Bodøbandet Virkelig at de allerede har det som skal til for å lykkes; mot, meloditeft og en tydelig retning.

Profil:Virkelig på Urørt

 

Hvem er dere?

Vi er fire 17 år gamle gutter fra Bodø. Erlend spiller bass, Emil på trommer, Sondre på gitar og Tobias på vokal og gitar.

Hva er historien bak «Cecilie»? 

Vi tror alle kan kjenne seg igjen i «Cecilie». Det er den jenta alle var forelska i, men som man aldri fikk, eller ikke var god nok for. Det er Tobias som har skrevet låta, og den er basert på hans møte med denne jenta. Han ville si det på en så ærlig, banal og enkel måte som mulig, men samtidig få fram fortvilelsen. Hun er tross alt den vakreste jenta på jord.

Hva skjer fremover? Noe spennende på gang?

Sondre Justad har invitert oss med som support på konsertene han skal spille i Lofoten og i Bodø til helgen. Det blir stas. Etter det skal vi komme oss tilbake i studio for å spille inn nye låter.

Nevn en konkret låt dere har blitt inspirert av?

Highasakite – «In And Out Of Weeks» fordi det er en kul låt med godt driv og kule gitarer. Highasakite er flinke til å bruke litt alternative instrumenter, i kombinasjon med det klangbildet de har, og resultatet er en skikkelig bænger.

https://www.youtube.com/watch?v=rtce-IX6I-4