Videopremiere: Alida

Pophåpet Alida er aktuell med sporet «Some Of Us» – se musikkvideoen her!

Omslaget til "Some Of Us". (Foto: Promo)
Omslaget til «Some Of Us». (Foto: Promo)

I vår presenterte Alida Garpestad seg selv med elektropop-flørtende «Feathers». Nå er 21-åringen brennaktuell med den ferske oppfølgeren «Some Of Us» – en pianodrivende låt som kler Alidas karakteristiske stemme.

Ut på det åpne havet

I den tilhørende musikkvideoen vandrer pophåpet rundt på stranden og nyter skjærgårdslivet utenfor Ålesund.

– Da jeg skrev låten var jeg i mitt mer filosofiske hjørne, der jeg tenkte over livet og mennesker, forteller hun om sangen, som er produsert av Lars Hustoft.

Artistens inspirasjonskilder spenner fra Ellie Goulding og svenske Laleh. Videoregissør Jan Huse mener hun deler forbildenes profesjonalitet.

– Alida er fokusert, dyktig, full av humor og befriende lett å jobbe med! Hun bød 100% på seg hver gang kameraet gikk.

– Til videoen valgte jeg å gjøre noe av det jeg liker aller mest: Nemlig å komme meg vekk fra alt som heter biler, hus, bygninger, veier og maskiner, og ut på det åpne havet, der jeg bare kan puste ut og kjenne på hva som egentlig er viktig i livet, forklarer hovedpersonen til P3 Musikk.

– Vikingen våkner til live

Videoregissør Jan Huse istemmer:

– Alida setter det urbane liv på pause, og seiler avgårde i bestefars gamle robåt. Vikingen våkner til live. Frihet. Det var spennende å jobbe fram kontrasten mellom sangens up-tempo, og naturens egen upåvirkelige rytme.

Se og hør «Some Of Us»: