Videopremiere: Billie Van

Se den nye musikkvideoen “How Can It Be So Hard”!

En av de mest spennende norske artistene de siste årene er snart aktuell med sitt debutalbum.

Billie Van er hittil kanskje mest assosiert med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev. Men Merete Pascual, som hun egentlig heter, skiller seg ut med et uttrykk som er hakket hardere i kantene enn nevnte kompanjonger.

Humor og dans

“How Can It Be So Hard” er allerede P3-listet, og vi har gleden av by på premieren av musikkvideoen nederst i saken.

I samarbeid med regissør Andreas Kleiberg har Bille Van kommet opp med et fargesterkt og sprelsk visuell følgesvenn til låten.

– Meningen med denne videoen var først og fremst å lage noe som var veldig pent å se på. Så da tenkte jeg første og fremst pene antrekk og fine bevegelser. Dansing er naturlig nok fine bevegelser, så kompisen min, Sixpack, og jeg kom fram til at vi ville prøve å lage en video med dans. Jeg liker å lage ting med snev av humor og synes det lykkes oss å få til en fin video som man kan le litt av, sier Billie til P3 Musikk.

– Dødsrå rock n’ roll

Van platedebuterer 1. november, og artisten ser fram til å kunne presentere resultatet av hard studiojobbing snart.

– Produsentene mine, Christian Engfelt og Nikolai Hængsle Eilertsen, er ca. verdens kuleste typer, som produserte plata mi 100 ganger kulere enn hva jeg noensinne hadde drømt om. Det har blitt en dødsrå rock’n’roll-plate som jeg gleder meg til å vise fram!

Billie Van – “How Can It Be So Hard”: