Videopremiere: Billie Van

Alaska- og Paskalev-alliert har sluppet en smakebit på albumet som slippes til høsten. Se “On My Knees” her!

Billie Van. (Foto: Hilde Holta-Lysell)
Billie Van. (Foto: Hilde Holta-Lysell)

Med røtter i sjangrene americana og rockabilly begir Billie Van seg i disse dager ut på et soloprosjekt. Du har sikkert sett henne på scenen i lag med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev; Hennes fremtredende scenepersonlighet, stemme og spilleglede smitter ofte over på publikum.

Nå er Billie Van klar for sitt første videoslipp. “On My Knees” er en herlig frenetisk sak, og vi har gleden av å presentere musikkvideoen, som ble unnfanget på Carlsberg Bryggeri i København. I februar gis “On My Knees” ut som førstesingel fra albumet, som har tentativ slippdato høsten 2013.

– Den dagen vi spilte inn videoen var en av de gøyeste dagene i mitt liv! Instruktøren Thomas Daneskov og fotografen Jasper Spanning, som står bak videoen, er to gode venner av meg. Jeg visste at de var dødsens dyktige, men jeg hadde faktisk ikke regnet med at det skulle bli så rått, skriver artisten entusiastisk til P3 Musikk i en mailutveksling.

I videoen ser vi Billie Van danse rundt med hippe gladgutter. Penger flyr rundt i lufta, muskler spennes, gitar knuses og Segway-råning innendørs forekommer. Gode ting.

– Vi kom fort frem til at vi ville gjøre noe som sto helt i kontrast med musikken, og kom på en eller annen merkelig måte fram til at vi ville lage en hiphop-video. Det hadde Thomas og Jasper alltid drømt om, og jeg synes det var en dritmorsom idé til min musikk, som er så langt fra hiphop som du får det. Mitt eneste krav var masse coolness og en fet bil. Det fikk jeg!, avslutter Billie Van.

Se “On My Knees”-videoen: