Videopremiere: Erik og Kriss

Poprapduoens festlige, nye video er sterkt inspirert av Trond-Viggo Torgersens Kroppen.

I dag lanseres singelen «Hvis du vil ha meg». Erik og Kriss, som har drevet på i over et tiår, har latt seg inspirere av NRK-profilen Torgersen og programmet Kroppen.

– Åpnet døra for humor

Sporet er produsert av Sebastian Teigen, kjent som Coucheron. Videoen, som gjenskaper scener fra nevnte program, er regissert av Mohammed Sarmadawy.

– Illustrasjonene og måten tingene blir sagt på i programmet blir veldig komiske når man blir eldre og det er det vi har prøvd å vise i denne videoen, sier regissøren.

Erik og Kriss i "Hvis du vil ha meg"-videoen. Skjermdump, YouTube
Erik og Kriss i «Hvis du vil ha meg»-videoen. Skjermdump, YouTube

Hva er tanken bak videoen, Erik og Kriss?

– Vi vokste opp med å lære om kroppen av Trond-Viggo, som turde å vise frem og snakke om kroppen på en morsom måte. Trond-Viggo ble skrevet inn i låta allerede i første studiosession, og vi syns han var et godt, og kult bilde på særdeles gode anatomikunnskaper, mener karene og tilføyer:

– Vi ønsket å ha mer humor i videoen enn vi har hatt på en stund – og da vi først åpnet døra for humor, var det som å se igjen en gammel venn.

– Gjenskape gylne Trond-Viggo-øyeblikk

Erik og Kriss forteller til P3 at det ble ekstra fnising under innspillingen grunnet tematikken. – Det morsomste var å prøve å gjenskape gylne Trond-Viggo-øyeblikk, og det kleineste var når det var mange statister til stede.

Duoen har en hektisk plan foran seg med mange spillejobber, parallelt med å jobbe med singelmateriale.

– Vi håper å kunne vise frem singler litt hyppigere i tiden som kommer, og har mye fett som vi gleder oss til å vise frem!