Videopremiere: Eva & The Heartmaker

Hitsingelen «Joanna» har blitt utstyrt med en musikkvideo der lyset slippes inn og drømmene slippes løs. Se den her!

Eva & The Heartmaker har allerede rukket å bli en institusjon i norsk popliv, med en gyllen rekke radiohits de aller fleste har grunn til å misunne dem.

Sist ut er den massivt populære singelen «Joanna», hentet fra duoens fjerde album Traces Of You, som i skrivende stund gjør det skarpt på radiolistene over hele landet – inkludert P3s egne. Og nå er altså sangen utstyrt med levende bilder.

Se også: Eva & The Heartmaker live i Popsalongen

Feelgood og sårbarhet

Overfor P3 Musikk går frontfigur Eva Weel Skram langt i å bekrefte at bandet har funnet sin idealregissør.

– Da vi skulle lage video til «Joanna» henvendte vi oss til Siri Helene Müller i ELMO film, som også har laget musikkvideoene våre til «Superhero» og «Traces Of You». Siri Helene kom opp med idéen, historien og konseptet, basert på en blanding av feelgood og sårhet hun fikk av låta, og ikke minst teksten.

Åpent for tolkninger

Den vakre og luftige videoen reflekterer det lyriske innholdet i låten – om enn med yngre representanter for unge drømmer enn vokalisten selv.

– Låten ble tolket som en drømmende oppvekstskildring, om en liten jente som skal ut i den store verden. Den lille jenta er på en måte en utgave av meg som barn, en liten jente med store drømmer. Siri Helene valgte å bruke sin egen datter, Moira (7), og Wilma (6), i rollene som Joanna og en annen jente hun møter. Hvem som egentlig er Joanna er opp til den som ser, sier en hemmelighetsfull Eva Weel Skram til P3 Musikk.

Eva & The Heartmaker – «Joanna»: