Videopremiere: Frida Amundsen

– Du vet sånne folk som egentlig kunne vært skikkelig bra, men så bare velger de å være drittsekker? sier pophåpet om singelen «Told You So». Se premieren på videoen her!

P3 har premiere på musikkvideoen til singelen «Told You So», som Vaksdal-artisten har skrevet i samarbeid med vokalist Joakim Berg fra de svenske rockeveteranene i Kent.

Se videoen øverst i saken!

Traff tonen med Kent-vokalisten

Regissøren for visualiseringen av sporet er Andrea Jade Colomb. – Jeg hadde bare veldig lyst til å lage noe enkelt og ærlig. Å fange små øyeblikk som gir innsyn i hennes personlighet samt stemningen i låten. Jeg ville at det skulle bli en kul video som viser seerne både Fridas profesjonelle og humørfylte side.

Innspillingen ble unnagjort uten problemer, og Amundsen forteller at hun «spiste et tonn med sjokolade som jeg alltid gjør når jeg spiller inn video eller har fotoshoot».

– Da jeg skrev låten med Jokke, så satt vi begge og skrev teksten sammen uten å snakke høyt om det. Til slutt ble jeg så nysgjerrig på om vi faktisk skrev og tenkte på samme ting, så jeg sa «du vet sånne folk som egentlig kunne vært skikkelig bra, men så bare velger de å være drittsekker?» «Jäg vet preciiis hva ni mener» kom det fort fra han da. Såå…, forteller artisten til oss om bakgrunnen for «Told You So».

Skjermbilde fra "Told You So"-videoen. Skjermdump, YouTube
Skjermbilde fra «Told You So»-videoen. Skjermdump, YouTube

– Vil vise fram materiale jeg er megastolt av

9. mars lanseres debutoppfølgeralbumet til popsangeren Frida Amundsen. Hun leverte September Blue i 2012, og nå kommer What You Asked For.

22-åringen har jobbet med flere låtskrivere og produsenter siden lanseringen av debutplaten, noe hun setter stor pris på. Amundsen jobber også som låtskriver, blant annet har hun levert for artister som Chinook og A1.

– Det siste året har vært et fantastisk år der jeg har fått mulighet til å jobbe med kjempeflinke musikere som Jocke Berg, Janove Ottesen, Simon Nordberg med flere. Jeg har fått tid til å bli bedre kjent med meg selv og føler jeg har tatt et skritt i riktig retning, sier Frida som tilføyer at hun har massevis av låter som ligger og venter.

– Min plan er i hvert fall å få vist fram materiale jeg er megastolt av, og endelig la folk få bli kjent med. Også jobbe med de millionvis av låtene jeg har til overs og kanskje prøve å få dem ut til andre artister. Også spille mer for folk, da.