Videopremiere: Hanne Kolstø

Se popfavorittens ferske musikkvideo “One Plus One Makes One Out Of Two” her!

Hanne Kolstø. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Hanne Kolstø. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

Artisten fra Kristiansand har høstet mange lovord siden 2011-debuten Riot Break. Med fjorårets FlashBlack godt i minnet, slipper Hanne Kolstø musikkvideoen til den ferske singelen “One Plus One Makes One Out Of Two”.

Les mer om Hanne Kolstø her

Videoen er regissert av Vibeke Heide, skutt av Janne Lindgren og i hovedrollene finner vi Alma Kirsti Skolmen og hovedpersonen selv. Over høstvakre toner blir Kolstø surret i plast og de klaustrofobiske elementene kler sporets melankolske vesen.

– Ekkelt, men interessant

– Innspillingen til “One Plus One Makes One Out Of Two” var som sist video (“La La La La Lovesong”), utfordrende. Mens den forrige videoen var fysisk vondt og slitsomt, var denne utfordrende for psyken, sier Kolstø til P3 i en mail.

Å få kropp og hode surret i plastfolie er, forståelig nok, ikke en lystbetont affære. Men resultatet er likefullt fascinerende.

– Jeg fikk et heftig panikkangstanfall etter å ha blitt pakket inn i plast og lagt på bakken. Jeg skrek at de måtte få meg ut, og crewet forsøkte febrilsk å rive meg løs før de fant en kniv og fikk skjært meg fri. En ekkel, men interessant opplevelse, forteller popartisten.

Albumet spilt inn i hjembygda

Sangen er hentet fra det forestående albumet Stillness And Panic.

– Jeg har for første gang muligheten til å fokusere på en ting av gangen. Det har gitt et mer helstøpt album, spilt inni hjembygden min Sykkylven, denne gangen med et heftigere lydbilde og større produksjon.

Se “One Plus One Makes One Out Of Two”: