Videopremiere: Ina Wroldsen

– Låta spiller mye på ironien i popbransjen og at alle skal passe inn i et format, sier Ina Wroldsen om «Aliens (her er jeg)». Se den splitter nye videoen her!

Ina Wroldsen er aktuell med videoen til sangen "Aliens (her er jeg)". Foto: Promo
Ina Wroldsen er aktuell med videoen til sangen «Aliens (her er jeg)». Foto: Promo

P3 har premiere på den ferske, offisielle videoen til «Aliens (her er jeg)». Se visualiseringen, som er regissert av Kaz Ove, øverst i saken. Videoen er spilt inn London.

Et stikk til popbransjen

Artisten forteller i en mailutveksling at videoen skal gjenspeile det hun synger om i låten, og at det er stikk til popbransjen. Wroldsen er også godt fornøyd med valget av regissør.

– Låta spiller mye på ironien i popbransjen og at alle skal passe inn i et format. Jeg gjør jo egentlig ikke det, og vi så lenge etter regissør som skjønte akkurat hva jeg var ute etter. Da Kaz Ove kom opp med A Clockwork Orange-ideen kjente jeg den i magen med en gang, sier Wroldsen som måtte sitte fast spent i tvangstrøye i en time under «torturscenen».

Å være sann mot seg selv

Kaz Ove forklarer at inspirasjonen til videoen, som er hentet fra Stanley Kubricks ovennevnte klassiker, er hyllest til filmen.

A Clockwork Orange belyser nytteløse forsøk på å tvinge en person til å være noe de ikke er. Sangen til Ina tar opp nettopp dette, og hennes kamp for å være sann mot seg selv.

Se P3 Spanderer av samme låt

I november møtte P3 hitmaker Ina Wroldsen på Bjørvika for en akustisk P3 Spanderer-innspilling av låten «Aliens (her er jeg)». Til tross for temmelig sure vindkast, så ble resultatet riktig så bra – se moroa her.

Wroldsen fortalte P3 i november at hun trives godt i rollen som soloartist, selv om hun er en av de heteste låtskriverne innenfor popsegmentet da hun har levert låter til store navn som Britney Spears og One Direction.