Videopremiere: Kim Cesarion

Svensk r&b-stjerneskudd debuterer med sexy video til ditto singel. Se den her!

Stadig flere skandinaviske artister serverer overbevisende tapninger av urban musikk, der r&b og pop uanstrengt går opp i en høyere enhet.

Det unge svenske stjerneskuddet Kim Cesarion er en av disse – han har tidligere nevnt Usher, D’Angelo og Prince som inspirasjonskilder, men er allerede i full gang med å meisle ut sin egen soniske signatur.

– Så vakker at han ikke kan bevege seg

Debutsingelen «Undressed» har vakt berettiget oppsikt også utenfor nabolandegrensene, og nå har 22-åringen utstyrt låten med en video som fanger essensen i låten, skal vi tro regissør Markus Lundin.

– Sangen har en veldig distinkt beat. Jeg prøvde å komme opp med noe som kunne matche den. Det var der ideen om en loop kom fra: En jente som er så vakker at Kim ikke greier å bevege seg, og som får ham til å havne i en verden full av bevegelser som gjentar seg, sier Lundin til P3 Musikk.

Artisten mener selv «Undressed» representerer uttrykket vi kan vente oss fra en kommende fullengder godt.

– Førstesingelen er absolutt en bra representant for å vise hvem Kim Cesarion er. Vi har gått tilbake til «Undressed» hele tiden for å forme platen, slik at det blir en rød tråd rent soundmessig, sier han – og legger til at mer lyd kan ventes snart.

– Albumet er mer eller mindre klart. Det neste som skjer blir en promotur før albumslippet, det ser jeg veldig fram til!

Kim Cesarion – «Undressed»:


Kim Cesarion – Undressed on MUZU.TV