Videorama!

Endelig helg. Sjekk ut ukas utvalgte musikkvideoer!

Oscar Key Sung – «All I Could Do»

«Lekker galskap», sier en kollega om «All I Could Do»-videoen. Oscar Key Sung fra Melbourne, Australia leker seg rundt i elektroniske beatlandskap og vi kan anbefale denne som hovedrett etter at du ser godeste Oscar løpe rundt på skyer.

Migos – «Ounces»

Migos inspirerte en del rappere etter at de slapp en av 2013s sterkeste rapsingler, «Versace». Plutselig begynte «alle» å etterligne flyten. Traptrioen fra Atlanta er fortsatt i dytten og lavbudsjettet råder på musikkvideoen til «Ounces». Fet låt.

Sky Ferreira + Ariel Pink – «My Molly»

Ariel Pink slapp sporet «My Molly» i 2006 da han var 16 år, men nå har den blitt pustet liv i igjen med hjelp av kritikerfavoritten Sky Ferreira. Effektiv video i et hvitt rom.

jj – «My Boyz»

Mørkt og mystisk, men behagelig for øynene (og ørene).

Ke$ha – «Dirty Love»

Ka$ha er ute med sin fjerde singel fra albumet Warrior, «Dirty Love». Og trenden med å være lettkledd ser ut til å fortsette ut i 2014.

Metronomy – «I’m Aquarius»

Det oser av deilig elektronisk pop når Metronomy runger ut av høyttalerne. Det siste albumet The English Riviera kom ut i 2011, noe som medførte at de året etter stod på scenen under Øyafestivalen. I mars slipper de sitt nye album Love Letters – og her er en smakebit på hva som ventes.

Gunns – «Leaving Home»

Australsk lokalmusikk fra vestkystbyen Perth. «Leaving Home» er et herlig lite stykke av en låt som gjør at man vil ha sommer nå.

Yuck – «Lose My Breath»

Det Londonbaserte indiebandet Yuck ga ut sitt første album i 2011. I fjor slapp de Glow & Behold som blant annet inneholder låta «Lose My Breath». Plugg inn headsetet, gå deg en tur og skru opp.