Videorama!

Vi har samla ukas nye og freshe musikkvideoer – se de alle her. Hurra for fredag!

Hver eneste uke kan vi hvile øynene på en lang rekke nye musikkvideoer. Denne uka er det disse du bør sjekke ut:

50 Cent – «Pilot»:

Tittelen på sporet sier vel det meste om hva vi kan forvente: 50 Cent som en pilot. I kjent 50 Cent-stil får vi også se lettkledde damer, fete biler, bling og sprudlevann. Låta er henta fra rapperens kommende album Animal Ambition, som blir hans syvende i rekken.

Bombay Bicycle Club – «Feel»:

Det Londonbaserte bandet slapp sitt fjerde album sist måned og nå er videoen til den tredje singelen fra skiva klar. Gjør deg klar til å bli tatt med til eksotiske Bollywood, bare med enda mer elektroniske vibber. Det må nesten nevnes at det hele er bygd rundt Bollywoodfilmen Nagin fra 1954. Bom!

Casa Murilo – «Sleeping With The Lights On»:

Det norsk-britiske folk-/indierockbandet Casa Murilo har for lengst etablert seg et publikum i Norge. Nå vil de gjøre alt selv – og denne videoen er begynnelsen på det nye kapittelet for bandet som de siste årene har blitt fast inventar i lyden av NRK P3. Bli med på hjemmealenefest!

Tinashe feat. SchoolBoy Q – «2 On»:

Nytt r&b-stjerneskudd fra Los Angeles? 20 år gamle Tinashe har allerede tre miksteiper på CVen og debutalbumet hennes ventes i løpet av året. Den herlige r&b-låta «2 On» er første låt ut og denne uka slapp de også en leken video til sporet. Hun har også fått med seg stjerneskudd-produsent DJ Mustard og Los Angeles-rapperen Schoolboy Q, som høstet god kritikk for sitt ferske album Oxymoron.

Kelis – «Rumble»:

Kelis første drypp fra albumet Food som slippes 22. april er låta «Rumble». Blir albumet som denne singelen har den amerikanske R&B-veteranen definitivt lagt om stilen siden sist. Fra det futuristiske og elektronikabaserte popalbumet Flesh Tone fra 2010 til et mer nedstrippet og organisk uttrykk anno 2014. Videoen til singelen står også perfekt til dette, bestående kun av én scene og få effekter.

Lady Gaga – «G.U.Y.»:

Det er en liten stund siden vi har hørt fra Lady Gaga, og selvfølgelig gjør hun det stort når hun først er tilbake. Hennes nye video G.U.Y kan vel nesten ansees som en kortfilm, er over syv minutter lang og regissert av Lady Gaga selv. Videoen er akkompagnert av låter fra hennes nyeste album ARTPOP og her er det nok av både kostymer, rekvisitter, dansing, scenografi og effekter å ta tak i – I kjent Lady Gaga-stil.

Bernhoft – «Come Around»:

Hvorfor ikke spille inn en musikkvideo under vann? Klart det! Jarle Bernhoft valgte nemlig å fremføre sin nye låt «Come Around» sittende i et innendørs basseng med svømmere/dansere rundt seg. Dette er den første singelen til den tidligere Spellemann-vinneren, som slipper albumet sitt i sommer.

Ta deg et dykk inn og nyt det deilige sporet til vår egen soulmann.

Chris Brown feat. Lil Wayne & Tyga – «Loyal»:

Mens Chris Brown fortsatt er bak lås og slå for etter han ble arrestert for brudd på prøvetiden, har musikkvideoen til «Loyal» blitt lagt ut på det store internett. R&B-stjerna Chris Brown er for mange bedre kjent for sitt turbulente forhold til Rihanna enn for sin musikk, og i fjor meldte han at han ønsker deg ut av musikkbransjen. Nå har han imidlertid fått med seg Lil Wayne, Tyga og en gjeng med dansende damer i musikkvideoen, samt at kompisene Trey Songz, Usher og Ty Dolla $ign fikk være med på moroa.

Damien – «Bone Crusher»:

Martin «Damien» Bråthen, bedre kjent som Damien, slapp denne uka sin tredje musikkvideo fra albumet Snake Eater. Låta handler om å bli hata, for så å «gi faen» og bli kynisk – og videoen er et oppgjør mot alle haterne. Se gjengen leke seg i lokalene til skatemerket Mondayz.

Gary Barlow – Since I Saw You Last»:

Take That-frontmannen har gitt ut tre soloalbum etter popbandet gikk hvert til sitt i 96, og i fjor kom hans fjerde, Since I Saw You Last. Nå er videoen til sporet her – en sort/hvitt-video med Barlow selv i hovedrollen.

Future – «Covered N Money»:

Det kommende albumet til Future, Honest er like rundt hjørnet, men før det slippes er hans andre video nå klar. Stikkord: sprit, $$$ og FBI.

Didrik Solli-Tangen – «The Journey Song»:

Mannen med den store stemmen er ute med ny musikkvideo. «The Journey Song» er skrevet til Didriks avdøde sanglærer Anders Vangen, og videoen er en personlig hyllest til ham. Videoen er regissert av Petter Holthe Hanssen.