Videorama!

Fredag! Sjekk ut musikkvideoer fra blant annet Bad Spit, Ivan Ave og Ariana Grande.

Bad Spit – «Fra kaos»

Trønderrapperen har levert gode kutt i en årrekke, og nå er han aktuell med en Daniel Almli-regissert musikkvideo til «Fra kaos», hentet fra femspors-EPen Katarsis.

The Black Keys – «Fever»

Dan Auerbach og Patrick Carney slipper det åttende albumet i rekken, Turn Blue, 13. mai. Sjekk ut frontmann Auerbach spille en dedikert prest i videoen til singelen «Fever».

Ivan Ave – «Find Me»

En av kongerikets aller beste rappere er straks klar med EPen Low Jams. Se videoen til den flotte låten «Find Me» som er produsert av Mndsgn.

Tori Amos – «Trouble’s Lament»

Evigunge Tori Amos har solgt over 12 millioner album, og 9. mai er fullengderen Unrepentant Geraldines ute. Sjekk ut finfine «Trouble’s Lament» rett under.

Stitches – «Brick In Yo Face»

Han er passe skummel, den 18 år gamle rapperen fra Miami. Men også interessant.

Kasabian – «eez-eh»

2. juni slipper britene album nummer fem, 48:13. Sist de joviale karene slapp en plate var i 2011 med Velociraptor!. Ta og hør på «eez-eh» og bedøm selv om de fortsatt er like gode.

Manic Street Preachers – «Walk Me to the Bridge»

Bafta-prisvinner Kieran Evans har regissert denne videoen til gjengen i Manic Street Preachers. Albumet Futurology er tilgjengelig fra og med 7. juli.

Rayza – «I’m About»

Låten er debutsingelen til rapperen Rayza, produsert av norske Harald Austad, som tidligere har jobbet med Karpe Diem, Madcon og Jaa9 & OnklP. Videoen er laget i samarbeid med studenter fra Tisch School of Arts i New York og har med danseren Jay Don fra Flex Crew som har turnert med Madonna.

Ariana Grande – «Problem» ft. Iggy Azalea

Heftig saksofonføring.

Young Thug & Metro Boomin – «The Blanguage»

Lite glamorøs video, men sporet er verdt å legge merke til.

Mano Nuno – «Hele natta»

DJen Nuno prøver seg som artist, og kaller «Hele natta» alternativ pop møter dancehall og soca. Artig video.