Videorama!

Nyt ferske videoer fra blant annet Fabolous, Sisi, The Roots og Röyksopp & Robyn. 

 

Fabolous – «Who Do You Love»

New York-rapperen Fabolous dropper snart oppfølgeren til skiva Loso’s Way fra 2009 – Loso’s Way 2: Rise to Power. Videoen er en kort teaser på hva vi kan vente oss av det kommende albumet og er spilt inn i London.
http://youtu.be/eSrMlTEaVKg

 

Magic Man – «Out of Mind»

Bandet Magic Man slipper ny skive 8. juli og varmer opp fansen med låta «Out Of Mind» og den tilhørende musikkvideoen, som de slapp denne uka. Boston-bandet er for tiden opptatt med en aldri så liten USA-turne.

 

Sisi – «The Sun»

Vår egen soulprinsesse Sisi er i vinden. «The Sun» er en herlig soulperle med en sommerlig og fin musikkvideo, spilt inn i solfylte Oslo-gater.

 

La Roux – «Let Me Down Gently»

La Roux har ikke vært særlig aktuell siden singelen «Bulletproof» fra 2010. Låta «Let Me Down Gently» en nok ikke like skuddsikker, men har fått en nydelig og drømmende musikkvideo det virkelig er verdt å sjekke ut.

 

The Roots – «Understand»

Den amerikanske hip hop, skråstrek, soulgruppa har holdt på i en årrekke. I neste uke slipper de sin ellevte(!) skive og derfra er singelen «Understand» henta. Sjekk ut den minimalistiske videoen her!

 

A-Lee – «New Day»

Den norske hitmaskinen A-Lee er tilbake etter en liten og lydløs periode. Låta «New Day» er litt roligere enn vi er vant til fra denne kanten og har fått en solfylt musikkvideo.

 

Röyksopp & Robyn – «Sayit»

Supersamarbeidet Röyksopp og Robyn er tilbake og låta «Do It Again» er allerede lista på P3. Andrelåta fra den hete trioen heter «Sayit» og har fått en aldeles frisk og futuristisk musikkvideo.

 

50 Cent ft. Mr. Probz – «Twisted (Explicit)»

Mr. Probz har blitt et navn for allemheten etter sin singel som stiller godt til å bli årets sommerhit «Waves». Nå har han teamet opp med selveste 50 Cent og laget den behagelige raplåta «Twisted» med en tilhørende musikkvideo i en ekte classy og feelgood-stil.

 

Bright – «Grew Up»

Oslo-rapperen Bright er enda fersk i gamet, men verdt å vie en titt. Hans nyeste singel «Grew Up» er en rolig rapballade og på nasjonaldagen slapp han denne duse og deilige musikkvideoen.
http://youtu.be/NVHeYGvlQa4

 

André Jensen – «Kjenner meg lenger»

André Jensen er en norsk rapper, produsent og tegneserietegner. Du kjenner kanskje til tegneserien Krutt-Kim som han står bak. André har også deltatt på VG-tvs rapbattleserie Skeez TV og er nå ute med diskosingelen «Kjenner meg lenger» med den tilhørende videoen med et klassisk kjærlighetstema.

 

Arcade Fire – «We Exist»

Arcade Fire slapp albumet Reflektor i oktober i fjor. Musikkvideoen til singelen «We Exist» ble sluppet denne uken med selveste skuespiller Andrew Garfield, kjent fra blant annet The Amazing Spider-Man-filmen fra i fjor. Videoen ble spilt inn på årets Coachella-festival i California.

 

M.I.A. – «Double Bubble Trouble»

I starten av november i fjor slapp M.I.A. plata Matangi og først nå kom musikkvideoen til singelen «Double Bubble Trouble». Videoen er regissert av M.I.A. selv og er basert på tilfeldige videoklipp og merkelige effekter med et hjemmelaget preg.

 

Michael Jackson – «Slave To The Rhythm»

I forrige uke slapp Michael Jacsons andre samleutgivelse basert på uutgitt materiale fra den avdøde popkongen. «Slave To The Rhythm» er en av singlene fra skiva og den tilhørende musikkvideoen er hologramfremvisningen av låta som ble vist under årets Billboard Awards i helgen.

 

Lea Michele – «On My Way»

Lea Michele, foreløpig bedre kjent som Rachel fra den populære TV-serien Glee, har for alvor tatt fatt på sin egen musikkarrière. «On My Way» er skuespillerens andre singel og videoen er spilt inn i California. Få dager før innspillingen hintet Lea om plasseringen for filmingen ved å twittre #motel, #desert og #fastcar for sine fans.

 

Pia Mia – «Mr. President»

17 åringen fra Gaum ble først kjent gjennom TV-serien Keeping Up with the Kardashians, som venninna til Kendall og Kylie Jenner. I fjor fikk blondinen fra Guam platekontrakt og slapp en EP. Nå jobber hun med sitt debutalbum, og første smakebit er låta «Mr. President». Videoen er produsert av mannen bak Chris Browns «Loyal», Nic Nac.

 

Die Antwoord – «Pitbull Terrier»

Den eksperimentelle elektronikagruppa fra Sør-Afrika er ute med singel nummer to fra deres kommende album Donker Mag som er ventet 3. juni. Det er frontfigur Ninja som har regissert den svært spesielle og etterhvert veldig blodige marerittmateriale av en musikkvideo.