Videorama!

Nyt nye videoer fra Miguel, OneRepublic, Jack White og Arif.

Miguel – «Simple Things»

R&b-stjerna/soul-divaen Miguel brings sexy back med sin nye video for låta «Simple Things». Sporet er laget til den siste sesongen av den populære HBO-serien Girls, og får følelsene til å gå løpsk. I videoen følger vi kjekkasen og en nydelig dame gjennom gatene i Los Angeles – der de til slutt ender opp … Nå gleder jeg meg bare til oppfølgeren til Kaleidoscope Dream. Se, nyt, gråt, smil – for dette er supersexy.

Jack White – «Lazaretto»

En vill tyr, bil-spinning, damer, knust glass og Jack White. Jack Whites singel «Lazaretto» er kaotisk i seg selv, og nå har den fått en vannvittig rar, men funky musikkvideo.

OneRepublic – «Love Runs Out»

En eldre spenstig dame og vokalist Ryan Tedder henger i ørkenen. Fargerik, da.

Arif – «Lowkey»

Tidligere Urørt-vinner Phil.T.Rich, som nå kaller seg Arif, slapp forrige uke låta og musikkvideoen «Lowkey». En lystbetont sommerschläger som er regissert av Michael Ray VC Angeles og Christian Bastiansen. – Hører man på teksten så er det en good times-låt, som er varm og perfekt for kickbacks med sin innerste sirkel, derav handlingen i videoen, sa regissørene til P3. En låt som bør føyes inn i sommerlista.

Electric Youth – «Innocence»

De fleste husker kanskje soundtracket, «A Real Hero», til filmen Drive med Ryan Gosling fra 2011. Gjengen bak den låta var Electric Youth, den gang i samarbeid med den franske produsenten College. Nå er Electric Youth tilbake med nok en drømmende poplåt og en fersk, nydelig og fargerik musikkvideo. Sporet er første singel fra duoens debutalbum som ventes til høsten.

The Roots ft. Patty Crash – «Never»

Den amerikanske hip hop/soulgruppa har holdt på i en årrekke. Nylig slapp de sitt ellevte (!) album … And then you shoot your cousin og nå er videoen til den mystiske låta «Never» klar. I videoen får vi se hvordan det er å bli igjen på jorda – helt alene. En fet og creepy video.

Ariana Grande ft. Iggy Azalea – «Problem»

En av låtene som kanskje kommer til å bli en av sommerens hit er Ariana Grandes «Problem». Låta er allerede hyppig spilt på radio i Norge – og nå er musikkvideoen klar. En frekk liten video der vi ser Ariana og Iggy kledd opp i svarte og hvite klær – med massevis av svarte og hvite virvler i bakgrunnen. Sexy nok det.

Maylen Rusti – «Up For The Game»

Den København-baserte artisten Maylen Rusti slapp i dag sin nye singel «Up For The Game», en lekker liten sommerlåt. Musikkvideoen er spilt inn i Leirvik på Stord, i samarbeid med den svenske videoregissøren Simeon Frohn. I helga spiller hun på Norwegian Wood i Oslo og Bergenfest i Bergen.

Smoke Fairies – «Shadow Inversions»

Katherine Blamire og Jessica Davies utgjør duoen Smoke Fairies, som tidligere i år ga ut sitt selvtitulerte album – der vi blant annet finner den mørke låta «Shadow Inversions». Videoen er regissert og produsert av Jan Urbanowski og resultatet kan nesten beskrives som gotisk skjønnhet der han har forvrengt portretter av duoen. Kunstnerisk.

Will.I.Am & Cody Wise – «It’s My Birthday»

Hva ville du gjort om du vant i lotto? Will.I.Am og Cody Wise ville fikset den feteste bursdagsfesten, skal vi tro videoen. Musikkvideoen til den nye låta «It’s My Birthday» er laget av å gjenskape populære Vines – som da består av lettkledde damer og twerking for å nevne noe.

Charli XCX – «Boom Clap»

Det er straks premiere her til lands på filmen The Fault in Our Stars, der Charli XCXs låt «Boom Clap» er soundtracket. I videoen ser den 21 år gamle artisten fra England vandre rundt i Amsterdam, i tillegg til at vi får se klipp fra den kommende filmen.

Jason Dean ft. Ruste Juxx – «Sniper Scope»

Den norske hiphop-produsenten Jason Dean er ute med albumet Straight Out The Projects som er en hyllest til noen av 90-tallets største rapstjerner. Med seg på albumet har han blant Masta Ace, M.O.P, AZ og Cormega. Sammen med albumet slapp han også videoen til låta «Sniper Scope» med Ruste Juxx. Videoen er regissert i Brooklyn av den norske regissøren Nima Taheri.

Silja Sol – «Tid»

Bergensbaserte Silja Sol fikk anbefalt låta «Tid» av Urørt-gjengen i P3 – og nå er musikkvideoen her. En video hun selv beskriver som tenksom og ensom. En person som leter etter å komme til bunns i noe.

Analog Story – «Such a little…!»

Bak artistnavnet Analog Story finner vi søstrerduoen Astrid & Ingunn Ekern. Dette er duoens første musikkvideo som er laget av tidligere student ved Den Norske Filmskole, Ingrid Solvik. «Such a little…!» er første singel fra deres debut-EP Breathe og videoen er spilt inn i Firenze og Oslo.