Videorama!

Siden det er helg, så gir vi deg ukas ferskeste musikkvideoer fra artister som Snoop Dogg, Interpol, Jungle og Jessie Ware.

Cleo & Kristin Amparo, Broke ‘N Tipsy – «Gå På Salong»

Rapperen Cleo og soulsangeren Kristin Amparo slapp tidligere i år EPen Vem E Han sammen med duoen Broke N’ Tipsy. Her er musikkvideoen til det råtøffe sporet «Gå På Salong», hvor de rett og slett tar oss med i verdens røffeste salong.

Foxes – «Glorious»

Foxes har gitt elektroballaden «Glorious» en retro pastell-video som harselerer med «det gode liv». Å kalle denne videoen ekkel og uhyggelig er en underdrivelse.

Chris Malinchak – «Stranger» ft. Mikky Ekko

Musikkvideoen til dette fengende og dansbare kuttet skal ifølge regissøren vise en bekymringsfri sommerdag i New York rundt 1982.

The Zombie Kids & Waka Flocka Flame – «Broke»

Rapperen Waka Flocka Flame går hardt i malingen med «Broke». Her har han samarbeidet med den spanske produsentduoen The Zombie Kids for å få seg en bit av «Turn Down For What»-kaken.

Majid Jordan – «A Place Like This»

Majid Jordan var med på Drake-låten «Hold On We’re Going Home», men på «A Place Like This» gjør han sin egen greie. Sporet er hentet fra den kommende EPen med samme navn. Videoen viser en farlig forelskelse og runddans mellom en mann og en kvinne.

Stat Quo – «The Way It Be» ft. Scarface

Atlanta-rapperen Stat Quo har fått med seg gamlefar Scarface på denne låten, som Dr. Dre har vært med å produsere. Kjærlighet, svik og store hauger med penger, det er bare «The Way It Be», som videoen viser.

Interpol – «All The Rage Back Home»

Interpol er på vei med nytt album, deres første på fire år. Her får du en smakebit på den utgivelsen. Både låten og bølgene surferen rir på i videoen vokser ved hvert trommeslag.

Jungle – «Time»

Den britiske funkpop-duoen i Jungle surfer fremdeles på bølgen etter deres forrige singel «Busy Earnin'». Musikkvideoen til ferske «Time» viser to gamlinger som er fullstendig kompromissløse på dansegulvet, og er absolutt verdt en titt.

Florida Georgia Line – «Dirt»

Hvis du ikke er oppdatert på country-musikk, så er Florida Georgia Line blant det absolutt heteste du finner nå. Denne låten er litt mer nedtonet enn hva den feststemte duoen ellers pleier å lage. Videoen viser en kjærlighetshistorie helt fra den første forelskelsen til den ene havner i graven.

Afrojack – «Dynamite» ft. Snoop Dogg

Turn down for what! Nei, vent… Dynamite! Med denne låten går norgesaktuelle Snoop Dogg og Afrojack, DJ Snake og Lil Jon i næringen. Fare for at vi får se flere slike samarbeid i fremtiden.

Vance Joy – «Mess is Mine»

Den australske singer-songwriteren Vance Joy har nettopp sluppet sin første singel fra sitt kommende album, Dream Your Life Away. Den bisarre videoen viser en isbjørn som har fått nok av smeltet polaris, og stikker til byen for å prøve lykken der. Til slutt finner beistet hyre som taxisjåfør, men finner kanskje ut at det var deiligere å slange seg på et isberg.

Ice Cream Cathedral – «Equilibrium»

Det danske spacepop-bandet Ice Cream Cathedral har sluppet musikkvideo til «Equilibrium». Det sporet er hentet fra albumet Sudden Anatomy, som ble sluppet rett før sommeren. Den sære musikkvideoen går hånd i hånd med låten.

John Legend – «You & I (Nobody In The World)»

John Legends nye video til «You & I (Nobody In The World)» putter filmkameraet bak et imaginært speil som kvinner i alle former, størrelser, aldre og nasjonaliteter speiler seg i. De gjør seg klar, gråter eller bare stirrer inn i speilet. Det John Legend vil si er vel at skjønnhet finnes i alle.

Gallows – «Chains»

Gallows-frontfigur Wade MacNeil sier selv at dette er mer en kortfilm enn musikkvideo. «Resultatet ble mørkt, vakkert og utenomjordisk, akkurat som låten selv.»

Angus & Julia Stone – «A Heartbreak»

Det australske søskenparet Angus & Julia Stone kommer med nytt album i august, og her er videoen til en av singlene fra skiven. Angus og Julia stjeler selv en del skjermtid, da de spiller intimkonsert i et rom fullt av feststemte folk som danser, kliner og drikker.

Example – «Take Me as I Am»

Sporet «Take Me as I Am» er hentet fra det splitter nye albumet til Example, Live Life Living. Svart-hvitt-videoen var Example selv med på å regissere, og viser briten spille opp til dans i en nattklubb.

Jessie Ware – «Tough Love»

Den britiske soulsangeren Jessie Ware har sluppet en musikkvideo som matcher låten «Tough Love» veldig bra. Her er det ingenting som skriker etter oppmerksomhet. Se opp for Wares andrealbum, som skal være på vei.

Smoke DZA – «Hearses» ft. Ab-Soul

«Hearses» oversatt til norsk blir «begravelsesbiler». Siden temaet i låten åpenbart er død, er musikkvideoen spekket med bilder fra en begravelse, våpen, flammeeffekter og religiøse artefakter. Sporet er hentet fra Smoke DZAs Dream.Zone.Achieve som ble sluppet i april.