Videorama!

Sommeren er forbi, men det er ikke Videorama. Se ferske musikkvideoer fra blant andre Labrinth, Coldplay og Sandra Lyng.

Veronica Maggio – «Låtsas som det regnar»:

Det var nok ikke mange som gikk glipp av kjempehiten «Sergels Torg» fra Veronicas nyeste album, Handen i fickan fast jag bryr mig, som kom ut i fjor. Flere av låtene fra skiva dreier seg om kjærlighetssorg, og nå er musikkvideoen til nydelige «Låtsas som det regnar» klar. Se den regntunge videoen her!

Sandra Lyng – «Electric City»:

Sandra har for lengst lagt Idol-stempelet bak. Nå er Mosjøjenta ute med musikkvideoen til den nye låta «Electric City» – hvor vi får et innblikk i hvordan Sandras liv kan være. Konserter, reising fotoshoots og søndagsdansing.

– I musikkvideoen går vi igjennom hvordan en uke i mitt liv kan være. Det som er gøy her er at de faktisk har fulgt meg på to konserter, en kveld på byen med vennene mine og en fotoshoot, og da jeg danser hjemme som Tom Cruise (ok da, kanskje ikke det siste), men lite er staget, har hun selv uttalt om videoen.

Labrinth – «Let It Be»:

Hele videoen til «Let It Be» er spilt inn i ett sammenhengende opptak. Videoen skal speile innspillingsprosessen til Labrinths forestående debutoppfølger.

Statik Selektah ft. Joey Bada$$, Freddie Gibbs – «Carry On»:

Boston-DJ/produsent Statik Selektah har skrudd sammen en jazzinspirert rapskive What Goes Around med en bråte av kjente rappere på laget. På «Carry On»-låta har han med seg unggutten Joey Bada$$, som nylig gjestet Øya, og hardhausen Freddie Gibbs. Og nå har sporet fått en enkel og digg rapvideo.

Grimes ft. Blood Diamonds – «Go»:

Da kanadiske Grimes spilte på Øyafestivalen i fjor fikk de P3s anmelder til å trille stusslige terningkast to. Les hvorfor her. Nå er Claire Boucher, som hun egentlig heter, derimot klar med ny musikk og låta «Go». Sjekk ut musikkvideoen her!

Ella Eyre – «Comeback»:

Det unge, britiske talentet Ella Eyre ga i fjor ut singelen «Deeper». Nå er hun tilbake med låta «Comeback» og tilhørende video. I videoen får vi innblikk i et trekantdrama, der utfallet er at de alltid kommer tilbake. Eller?

Usher ft. Nicki Minaj – «She Came To Give It To You»:

Robin Thicke? Nei, Usher var det ja. R&B-stjerna har denne gangen fått med seg rumpeshakeren Nicki Minaj på laget. I videoen for «She Came To Give It To You» Minaj ikledd en helsort kjole (som denne gangen ikke har revnet), og pimper opp undergrunnsklubben. Mannen bak låta er ingen ringere enn Pharrell – som også produserte «Blurred Lines».

Charli XCX – «Break The Rules»:

Skulle nesten tro at Charli XCX har hentet inspirasjon fra Britney Spears «Baby One More Time»? Det er ingen tvil om at Charli er møkk lei skolen og bare vil bryte reglene.

Taylor Swift – «Shake It Off»:

Swifts nye musikkvideo har allerede blitt sett nærmere 50 millioner ganger, men har også fått endel tyn, blant annet av den amerikanske rapperen Earl Sweatshirt. Men selv om Taylor Swift tar en Miley og twerker seg gjennom videoen – har den danket ut Nicki Minajs «Anaconda», og havnet på førsteplass på Billboard Hot 100.

Coldplay – «True Love»:

Da Coldplay ga ut albumet Mylo Xyloto med låta «Paradise» fikk vi se en bamseelefant finne tilbake til familien sin. Nå er Chris Martin og Coldplay ute med musikkvideoen til «True Love» fra albumet Ghost Stories – og det ser ut til at de har en ekstra kjærlighet for sære figurer. Denne gangen er det oppblåsbare dukker som står i fokus. Videoen er regissert av svenske Jonas Åkerlund, og viser Chris Martin og skuespiller Jessica Lucas som til slutt forelsker seg i hverandre. Kjærleik, altså.

Klish – «Hangups»:

Stikkord: Tromsø-rapperen Klish med en lettkledd Sara Nicole (Miss Universe Norway). God fredag!

Padde – «Dippy»:

Undergrunnsbandet Padde teller ned mot slipp av sitt debutalbumet Squendish. I den anledning er de nå ute med musikkvideoen til låta «Dippy». Med på låta er rapperne Elling fra Gatas Parlament og Mc Ubåt. Låta er produsert av hiphop-veteran Jester.

Elouiz – «10»:

18 år gamle Elouiz er klar med sin debutsingel «10». Med seg på laget har han fått det norsk/britiske DJ-teamet C-Systems, som har fått stor støtte fra blant annet Armin Van Buuren, Tiësto og Ferry Corsten. Se den unge jenta leke seg i åkeren.

The Weeknd – «King Of The Fall «

Glatt opplegg. Masse jenter og slow motion.