Videorama!

Sett av litt tid og surf gjennom utvalgte musikkvideoer fra blant annet Jaques Green, Alexandra Joner og T-Pain.

T-Pain – NPR Music Tiny Desk Concert:

Føler du ikke T-Pain? Nå kommer du til å føle T-Pain. Her hører du auto-tune-kongen uten auto-tune borte hos godtfolkene i NPR.

Jesus Fucking Christ – «Imma Gonna Kick U In Da Face»:

I dag lanserte Jesus Fucking Christ vinylutgaven av debut-EPen Homophobia Is Like Totally Gay. Den gis ut på engelske Venn Records, som drives av blant annet Gallows.

Alexandra Joner – «Tap Dance»:

– «Tap Dance» handler om å danse, og den har en god energi og gode vibber, sier Joner til 730.no. Gladlåt.

Soft as Snow – «Glass Body»:

Duoen, som består av Oda Egjar Starheim og Øystein Monsen, lager eksperimentell pop, og har høstet gode kritikker fra utlandet. Neste uke gir de ut en remiks-EP på Houndstooth der blant annet Brian DeGraw fra Gang Gang Dance og Gabe Gurnsey fra Factory Floor har remikset Soft as Snow. Imens kan du sjekke ut den trippy «Glass Body»-videoen.

Syntax TerrOrkester – «Moliner»:

«Moliner»-videoen til gruppen fra Karmøy er lagd av Kieran Kolle. Vi ser fin natur mens gruppen, som skal gi ut deres fjerde album «Bydrifter» i første halvdel av 2015, spiller opp en finfin låt.

Lamark – «Silke»:

I september hadde vi videopremiere på “E det det her”, signert den unge bodøværingen Lamark. Nå er den sympatiske artisten klar for norgesturné med debutplaten God nok grunn. I livevideoen til «Silke», som er filmet av Karpe Diem-fotograf Michael Angeles (akam1k3), ser vi digge bilder fra Botanisk Hage i Oslo.

Ellen Xylander – «Somebody»:

Svart/hvitt-musikkvideoen til «Somebody» er spilt inn i USA. – Den er ærlig, og formidler låtens nerve og viser fram spennende mennesker, og det at vi alle har den samme lengselen i livet om å finne den personen som er den manglende brikken i puslespillet, forklarer Ellen Xylander.

Now we’ve got Members – «Synonym»:

Déjà Vu All Over Again, albumet som «Synonym» er hentet fra, har fått gode anmeldelser. «Krevende balkan møter hypnotisk dub», skriver en anmelder. Se den snedige «Synonym»-videoen her:

Lucius – «Hey Doreen»:

Ekte krim.

Slim Twig – «Maintain The Charade»:

Temmelig creepy (og bra) video fra Slim Twig.

Jaques Greene – «1 4 ME»:

Kanadiske Jaques Green leverer en fet låt. Videoen er, til tross for ganske lite handling, likefullt interessant.

George Ezra – «Budapest»:

21 år gamle Ezra har nettopp toppet den britiske albumlista foran artister som Ed Sheeran og Sam Smith, og starter neste uke på sin europaturné. 4. desember spiller han på Parkteatret i Oslo.

Iffy Orbit – «In Balance»:

For et år siden slapp Iffy Orbit sin debutsingel ”The Fourth Dimension” som toppet P3s Urørts lister og ble kåret til Ukas Urørt i september. Nå er de aktuelle med sin andre singel ”In Balance”. Se videoen her: