Videorama!

Finn fram godteskålen, len deg tilbake og scroll deg gjennom ukens utvalgte videoer fra blant annet Miss Tati, Honningbarna og Girl Army.

Maya Vik – «Fighter»

Sporet er hentet fra den forestående EPen Beyond the Basics som lanseres i mars. Lindstrøm, Mathias Stubø/Proviant Audio, Will Idap, og flere har produsert låtene. Kom deg i ringen!

The Amazing – «Picture You»

Svenskene i The Amazing er albumaktuelle neste måned. Sjekk ut den behagelige svart/hvitt-videoen med mennesker som tusler.

Smashing Pumpkins – «Being Beige»

Det kjente og kjære alternativ rock-bandet Smashing Pumpkins leverte albumet Monuments to an Elegy i desember – P3s anmelder trillet fire øyne på terningen. Se videoen til låten «Being Beige» fra den nevnte fullengderen.

Girl Army – «Feed The Worm»

Girl Army består medlemmer fra band som Blood Command, Fjorden Baby! og Social Siucide. Bandet spiller energisk hardcorepunk ispedd gitarmelodier. Verdt et lytt eller to.

BADBADNOTGOOD & Ghostface Killah – «Ray Gun» ft. DOOM

Wu-Tang Clan-veteran Ghostface Killah + tre tynne jazzmusikere + DOOM = bra. Samarbeidsalbumet Sour Soul kommer neste måned. Lover godt, for å si det mildt. Kul video.

Pond – «Man It Feels Like Space Again»

Sesam stasjon! Nok sagt.

Miss Tati – «Shakedown»

Miss Tati serverer en deilig blanding av urbane forgreininger. Solid opplegg. – Shakedown er den perfekte aperitiffen til det som jeg skal servere videre fremover. Låten har levd med meg som en hemmelig elsker lenge nok nå, så jeg er glad vi endelig gjorde offisielt, sier artisten i en pressemelding.

Whales & This Lake – «Sahara Blind»

Finfin elektropop fra Oslo-trioen Whales & This Lake.

Circumnavigate – «Feel Like Home»

Sjekk ut videoen til «Feel Like Home», fra EPen Stranger fra 2013.

Signal – «An Eternal Recurrence»

Låten er produsert av Ådne Meisfjord (Serena-Maneesh, 120 Days, CVK), og videoen er laget av billedkunstner Klaudia Lech.

Sandra Lyng -«Heels Off»

Vi overlater ordet til hovedpersonen: – Er superfornøyd med videoen! Var så sinnsykt gøy å kunne gjøre den sammen med mine venner i DDD (dansecrewet dEEp doWN dopEiZM). Også var det kult å gjøre en video som er noe helt annet enn det jeg tidligere har gjort.

Kamera og regi av Christian Bastiansen.

Lucartive – «Hardcore Skater» ft. Geo Pardalos

Med hjelp av studenter fra Bergen Student-TV, skatere fra Bergen og hovedstaden, og mange timer med dugnadsarbeid er dermed visualiseringen av «Hardcore Skater» på plass.

Rowdy & Raunchy – «We Are The Warriors»

Catchy punkrock.

Fukuyama – «Typhoon»

«Typhoon» er hentet fra EPen A som var en del av EP-serien Fukuyama slapp i fjor.

Honningbarna – «Prinser av Sarajevo»

Honningbarna besøkte skate-kollektive Skateistan i Afghanistan, og spilte inn videoen til singelen «Priser av Sarajevo» der. – Unge folk vil ha det gøy. Det skjer gøy ting i Afghanistan, konstaterer bandet etter besøket.