Videorama!

Lokale og internasjonale stjerner viser en smule estetisk sans og en masse hud. Art or arse? Ja, takk!

Kate Bushs nye album 50 Words For Snow holder, som forventet, høy standard. «Mistraldespair» er en animert video til to og et halvt minutt av låta «Misty», der vi kan lære at om du inviterer en snømann til sengehygge, må du regne med å måtte sove på den våte flekken.

Så lenge det finnes indierock vil Kodak alltid få solgt noen ruller med 16mm film. Bergensheltene i The Megaphonic Thrift har sluppet en smakebit fra neste års album og i «Tune Your Mind»  får du treffsikre gitarer og hypnotiskt driv på et fat av et Psycho-B-filmmareritt.

Det har selvsagt klikka for Lady Gaga denne uken også. «Marry the Night» har på ingen måter nok av det som skal til for å ta tilbake poptronen, men brennende bilvrak, postoperativestetikk og god gammaldags nakenhet både med og uten sladd kan jo ikke skade?

Lana del Ray har ingen problemer med at leppene hennes får mer oppmerksomhet enn de riktig gode, sexydovne låtene hennes. I mangel av en ferdig video får vi et par minutter med antydning til trutmunn inntill en menneskelig rableblokk foran et flagg.

Du har nok ikke gledet deg til tidligere Velvet Revolver og enda tidligere Stone Temple Pilots-frontmann Scott Weilands juleplate. Men fra det absurde albumet The Most Wonderful Time of the Year får du likevel vestens glatteste beinrangel i Bing Crosby-modus. Synd at Weiland ikke benytter sjansen til å kle seg i nissedrakt, da han er den eneste vi kjenner til som faktisk er fysisk i stand til å klatre ned gjennom et pipeløp.