Videorama!

Fra R. Kelly til Van Halen – her er ukens beste musikkvideoer.

Hva er bedre enn å runde av uken med utvalgte musikkvideoer fra redaksjonen? Nettopp.

R. Kelly – «Share My Love»
Low key-video fra selveste helten. Strykere som ville ha gjort Luther Vandross stolt, masse groupies og en meget opplagt Kells. Populate! Share your love! Hurra!

Miguel – «…All»
Håndholdt kamera kan være forstyrrende. Men Miguel kommer unna med det meste siden han er en av de dyktigste r&b-aktørene vi har. Husk å få med deg EPene Art Dealer Chic Vol. 1– og Vol. 2.

THEESatisfaction – «QueenS»
Sub Pop, labelet THEESatisfaction er signert på, beskriver duoen Stasia Irons og Catherine Harris-White som funk-psychedelic feminista sci-fi. Ikke langt unna sannheten. Full jentefest i videoen.

Black Spiders – «KISS tried to Kill me»
Pyro-gutta om Black Spiders: – Engelske Black Spiders gjorde en herlig rocker i form av Kiss Tried To Kill Me på debutalbumet Sons Of The North, og nå har låten fått seg en flott video også.

Van Halen – «She’s The Woman»
Mer moro fra Pyro-bloggen: – Van Halens nye album A Different Kind Of Truth blir bare bedre og bedre, mens videoene fra platen holder samme lave standard. Samme kan det være. Vi får jo se nye bilder av Diamond Dave…

Sugar Louise – «On The Radio»
– Når de første vår-dagene plutselig er her setter jeg alltid på noe enkel og freidig pop-punk i stereoen og titter utover Puddefjorden i Bergen. Det funker hver eneste gang. Denne våren kommer jeg til å benytte den nye singelen til trønderne i Sugar Louise til det samme formålet. , skriver Totto fra Pyro om Sugar Louise.

Emire og Lillebror – «Jobb»
Nasty Kutt-produserte «Jobb» fra det kommende albumet til kara har fått seg en video. Oldenborg står bak regien her.

Ocean of Lotion – «Lowlife»
Videoen er produsert av animatører fra VGTV-seriene Fanthomas og Sex og Singelsiv. Søtt opplegg.

Jitney – «Industry of Violence»
Videoen er spilt inn på Smelteverkstomta, som er en nedlagt fabrikk i industribyen Odda. Max Ekornrud Gudmundsen står bak regien.

Houman Sebghati ft. Don Martin, Joddski, Promoe, Pumba & Lazee – «Anda»
Ali Quraishi er regissør her. Sebghati har fått med seg et kobbel av rappere på remiksen av «Anda»-singelen til førstnevnte.