Vil du bli Årets Urørt?

Vi ønsker ditt bidrag. Siste frist for å laste opp låter er 25. november.

Vi er i ferd med å runde av musikkåret 2012 og det betyr at tiden vi nå går inn i er ekstra spennende i Urørtsammenheng. At nok et år er over, betyr nemlig at et nytt og lovende band skal få den gjeve tittelen Årets Urørt.

Dersom du vil være med i konkurransen, må låta di være lastet opp på Urørts nettsider innen 25. november.

Urørtfinalen 2013 går av stabelen onsdag 6. februar, og er både en feiring av all den bra musikken som dukket opp i P3 Urørt-universet dette året, og en kikk inn i musikkframtida. Både vinnere og øvrige finalister har tradisjon for å markere seg betydelig etter å ha deltatt i konkurransen om å bli Årets Urørt. Tenk Kvelertak, Lars Vaular, Ida Maria, Honningbarna, Oslo Ess, Mikhael Paskalev – i år kan det være din tur.

Miksteip: Ukas Urørt så langt i år.

Årets Urørt 2012 Mikhael Paskaelv har hatt et intenst og spennende år. Han har turnert masse og i sommer gjestet han flere av de store festivalene, blant annet Hovefestivalen hvor Lydverket trillet terningkast 5. Ikke bare norsk, men også internasjonal presse, har vist stor interesse for Årets Urørt – deriblant britiske The Guardian som tidligere i år hevder at han kan bli Norges neste store internasjonale suksess.

Mer om Paskalev: Oppturenes halvår

Se bilder fra årets Urørtfinale:

Oppkjøring etter jul

Den kommende Urørtfinalen blir den 13. i rekken. Vi starter oppkjøringen mot finalen like over jul. Urørt er et av ny, norsk musikks viktigste utstillingsvindu, og artister som Lars Vaular, Kvelertak, 120 Days, Sissy Wish, Donkeyboy, Ida Maria, Blood Command, John Olav Nilsen & Gjengen, Honningbarna, Oslo Ess, og Mikhael Paskalev og har gjort suksess etter å ha blitt oppdaget nettopp her. Legger du ut musikken din hos Urørt, kan alle som vil høre den på nett eller på smartphonen sin, og veien til andre musikkblogger, radiospilling og deltagelse i Urørtfinalen er kort.

Les også: Prestisjetung pris til Urørt

Frist for å laste opp ditt bidrag til Urørtfinalen er 25. november.