Vil du lage vignett for Trygdekontoret?

Urørt og Trygdekontoret hyller Motörhead med en coverkonkurranse.

Sesong 10 av det humoristiske debattprogrammet Trygdekontoret er rett rundt hjørnet – og nå har du som er glad i Trygdekontoret, musikk eller begge deler muligheten til å lage vignetten!

I kjølvannet av Motörhead-frontfigur Ian «Lemmy» Kilmisters død, hyller Trygdekontoret og Urørt rockelegenden ved å lansere en coverkonkurranse av Motörhead-låten «Metropolis», låten som brukes i seriens intro.
– Vi har i flere år brukt Motörheads «Metropolis» som vignettmusikk, og nå som Lemmy gikk bort synes vi det er på plass at den får en honnør. En honnør i form av at kremen av det unge musikk-Norge gjør sine helt egne versjoner av denne diamanten av en låt, sier Trygdekontorets programleder og mesterhjerne Thomas Seltzer til P3.

Tidligere har blant annet Urørt-bandet Kvelertak gjestet programmet og covret låten.

Se vignetten til Trygdekontoret i videoen nederst i saken.

Til tross for at Motörhead er et hardrock-band, håper Urørt og Trygdekontoret på covere av alle slags sjangre; alt fra rock og pop til beatboxing og tropical house.

– Vi håper jo på former og sjangre man ikke nødvindigvis forbinder med Motörhead, legger Seltzer til.

Urørt og Trygdekontoret vil, basert på kvalitet og kreativitet, velge ut åtte vinnerbidrag – et bidrag for hver episode.

Vil du delta i konkurransen? Dette gjør du:

Hvis du ikke allerede har en Urørt-profil, kan du enkelt opprette en her.

Trygdekontoret har sesongpremiere 02. mars, og fristen for å delta i konkurransen er 25. februar.

Lykke til!