Vil du remikse Gorgon City?

Britisk produsentduo søker norsk hjelp! Din versjon av “Unmissable” kan bli utgitt som offisiell, norsk remiks.

Det britiske produsentmiljøet har de siste årene blomstret – navn som Disclosure, SBTRKT og Gorgon City er bare noen av prosjektene som har tatt steget fra undergrunnen i London og inn på hitlistene.

Gorgon City har hatt størst suksess med låta “Ready For Your Love”, som i skrivende stund er strømmet over 18 millioner ganger på Spotify og 14 millioner ganger på Youtube.

Nå søker duoen, som 6. oktober slapp albumet Sirens, remikshjelp i Norge. De ønsker at kyndige ører og hender skal gyve løs på deres nye singel “Unmissable”. Låta har gjort seg bemerket på hitlister i Storbritannia, Belgia og Skottland, og nå kan din versjon av låta bli sluppet som offisiell remiks her i Norge.

Gorgon City består av Kye “Foamo” Gibbon og Matt “RackNRuin” Robson-Scott. De har laget musikk sammen siden 2012.

Slik deltar du i Gorgon City-konkurransen:

  • Registrér deg for å få tilsendt lydsporene fra “Unmissable”.

  • Gjør det du føler for med elementene i et lydredigeringsprogram.
  • Last opp det ferdige resultatet på Urørt. Kall ditt bidrag “Unmissable remiks” – så vet vi at vi finner alt som blir sendt inn.

Fristen for opplasting er 24. november. Vinneren kåres av Gorgon City, og offentliggjøres i Christine på P3 12. desember. Vinnerbidraget gis ut som offisiell remiks av Universal Music i Norge.

I tillegg får vinneren to billetter til Gorgon Citys konsert på Blå i Oslo 12. desember. Konserten har 20 års aldersgrense, og vinner må betale eventuell reise og opphold selv.

Slik høres “Unmissable” ut i originalversjon: