Vil du se The Killers?

Del ditt beste The Killers-minne og vinn billetter til P3sessions 4. september.

NB: Nettkonkurransen er nå avsluttet, men vi kommer fortsatt til å dele ut billetter gjennom Facebook, Twitter, og de forskjellige radioprogrammene til P3.


De er et av verdens største band – og har ikke spilt en eneste konsert i Norden så langt i år. Det forandres tirsdag 4. september; da står The Killers på Sentrum Scene i Oslo, i regi av NRK P3. 

P3sessions-tradisjonen tro deler vi ut billetter.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å sende oss ditt beste The Killers-minne. Påmeldingsskjema finner du nederst i saken.

P3morgens Ronny Brede Aase er stor fan av The Killers.

–  The Killers sine plater har vært massive soundtrack til ulike deler av livet mitt. Fyrsteplata, Hot Fuzz, lydla heile vidaregående. Hver gang jeg hører låter derfra minner det om festivitas og allsang med gode venner. Andrealbumet Sam’s Town var lyden av ny tilværelse, som student på hybel. Jeg tror jeg har spesifikke minner knyttet til omtrent hver eneste The Killers-låt. Utelukkende gode minner.

Det er med andre ord ingen overraskelse at han gleder seg til å se Las Vegas-bandet på Sentrum Scene.

– Jeg gleder meg så mye at jeg kunne truet med å si opp jobben om jeg ikkje fikk billett. The Killers er et fantastisk band med ekstremt mange feite hits på samvittigheten. Jeg tror det blir magisk!

Anmeldelse: The Killers på Hove, 2010 (6/6)

The Killers slipper sin fjerde plate, Battle Born, nøyaktig to uker etter at de gjester P3Sessions. Dermed er sjansene store for at heldige P3-vinnere får et par unike smakebiter fra det nye albumet.