Vil du spille på Slottsfjellfestivalen?

Bli med i konkurransen om å få mulighet til å spille på årets festival.

Som tidligere vil Urørt også i år være til stede på et av musikksommerens store høydepunkt, Slottsfjellfestivalen.

I samarbeid med festivalen vil vi plukke ut noen heldige band og artister som får muligheten til å vise seg frem og spille for et feststemt publikum på Slottsfjell. For å kunne delta i konkurransen må du eller ditt band ha en aktiv artistside på Urørt med så ferske låter som overhodet mulig! Ikke coverlåter.

Under fjorårets festival fikk ingen ringere enn årets Urørtvinnere, Dårlig vane, stå på scenen. I år har du mulighet til å bli en del av festivalprogrammet og stå på plakaten sammen med store navn som Aurora, Gucci Mane, Tove Lo og Veronica Maggio!

Slik så det ut rundt Urørtscenen på Slottsfjellfestivalen i fjor.  FOTO: Kim Erlandsen/NRK P3
Slik så det ut rundt Urørtscenen på Slottsfjellfestivalen i fjor. FOTO: Kim Erlandsen/NRK P3

– I seks år har P3-scenen vært et kjærkomment innslag på Slottsfjell. Der har man som publikummer muligheten til å se morgendagens stjerner spille sine første festivalkonserter, sier bookingsjef Henning Krane.

Blant flere artister som har stått på Urørtscenen nevner han Cezinando , Nico og Vinz , Bendik , Sløtface og Highasakite.

– Vi gleder oss allerede til å se påmeldingene renne inn og gjøre vårt beste for å finne de mest spennende nye artistene som skal komplementere Slottsfjell-programmet til sommeren, sier Krane.

Påmeldingsfristen er fredag 24. mars.
Husk å lese vilkårene nøye, de er bindende.
Vinnerne annonseres i Urørt-sendingen på radio onsdag 5. april.