Vil du spille på Ungdoms-OL?

Allerede er Aurora, Kvelertak, Lars Vaular, Sondre Justad og Matoma klare – via P3 Urørt kan du og ditt band også få spille!

Ungdoms-OL på Lillehammer finner sted 12. til 21. februar 2016, og i tillegg til de sportslige arrangementene har de også Sjoggfest – en festival som allerede har fått alt som kan krype og gå av kjente, norske band til å opptre.

Den er gratis og har fri aldersgrense.

Ungdoms-OL handler om mer enn idrett. Derfor er vi svært stolte av å lansere dette omfattende kulturprogrammet, der alt fra internasjonale stjerner til superlokale aktører får vist seg fram for publikum fra hele verden, sier Tomas Holmestad, administrerende direktør i Lillehammer 2016.

I tillegg til de allerede nevnte spiller blant andre også Lemaitre, Daniel Kvammen, Bendik, Kid Astray og Cezinando; samtlige artister har vært innom Urørt, og derfor er det naturlig at du og ditt band også får sjansen!

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om å få spille er å melde deg på via skjemaet under. Merk at du må ha en fungerende Urørtside med egenskrevede låter på for å kunne delta.

Fristen for påmeldelse er søndag 13. desember. Lykke til!