Black Debbath-konkurransen trukket

Black Debbath er tilbake med ny plate og tur rundt i landet. Vi gir vekk billetter til alle konsertene bandet gjør fremover.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Fredag 18. januar gir humor-rockerne Black Debbath ut sitt første album siden de hyllet kvinnen i 2007. Nå Får Det Faen Meg Være Rock! Akademisk Stoner-rock! (fysisk utgivelse fredag 25. januar) tar tak i viktige tema som søppelsamling i verdensrommet, kjøkkenhygiene, norsk Bjørnsonsforskning og datalagringsdirektivet. Ispedd sedvanlige tunge Debbath-riff.

Ny plate betyr også turnering i Norge, og om du ikke har sett Black Debbath live har du gått glipp av minst to gapskratt og en hel del god rock. Tilstelninger med Black Debbath er en blanding av konsert og folkemøte, og publikum blir alltid direkte involvert i saksgangen.

Turnéstart blir på Hulen i Bergen torsdag 17. januar, og så går ferden videre rundt i Norge helt til måneden heter april. Vi ga vekk billetter til alle konsertene Black Debbath gjør denne våren, og denne konkurransen er nå ferdig. Vinnere har fått beskjed via epost.

Sjekk hele turnélisten under, og nyt også videoen til «Nei Til Runkesti På Ekeberg» i bunnen av saken.

Torsdag 17.01 Hulen, Bergen

Fredag 18.01 Folken, Stavanger

Lørdag 19.01 Harvest, Kvinesdal

Torsdag 24.01 Sebs Hotel, Hamar

Fredag 25.01 Rockefeller, Oslo

Lørdag 26.01 Total, Tønsberg

Lørdag 02.02 Energimølla, Kongsberg

Torsdag 28.02 Driv, Tromsø

Lørdag 02.03 Byscenen, Trondheim

Torsdag 14.03 Scene 37, Horten

Fredag 15.03 Union Scene, Drammen

Lørdag 16.03 RIP Sort & Blå Scene, Porsgrunn

Fredag 12.04 Grand, Arendal