Knirkefri konkurranse trukket

Admiral P, Jaa9 & OnklP og Equicez er blant artistene som skal fyre opp publikum i Oslo lørdag. Vi ga vekk billetter, og konkurransen er nå ferdig.

Vi ga vekk billetter til den store konserten med Jaa9 & OnklP og venner via p3.no/musikk gjennom forrige uke. Konkurransen er nå trukket og vinnere har fått beskjed via epost.

Knirckefritt er et norsk management som først jobbet med Jaa9 & OnklP, og som etter hvert fikk stadig flere artister i stallen. I fjor bestemte Knirckefritt seg for å bli plateselskap også, og første utgivelse var Admiral Ps ep Jobbe Overtid. Nå skal selskapet feire seg selv og artistene sine med stor fest på Rockefeller.

Det er ingen liten og knapp artistliste som skal presenteres lørdag 22. september. Rapperne Jaa9 & OnklP stiller med blankpolerte mikrofoner og stram flow, Admiral P skal få deg til å både snakke litt og til å danse lett, Equicez gir deg nye låter fra sitt comeback-album, Nico D skal få det til å lukte reggae i hele lokalet, Herreløse leverer Oslo-rap, Sisi skal synge soul på egenhånd, og nykommeren Zawadi håper å overraske med sin hiphop. Det er som en ser for seg svetten som renner nedover veggene…

Det er 18-års aldersgrense på dette arrangementet, og siden det er så mange artister begynner konsertene kjapt etter at dørene åpner klokken 20.

Se videoen til «Kallenavn» av Admiral P under.