Lady Gaga-konkurransen trukket

Lady Gaga og venner inntar snart Telenor Arena. Vi ga vekk billetter, og denne konkurransen er nå ferdig.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR BLITT KONTAKTET VIA EPOST.

Fenomenet Lady Gaga skal servere sitt store og velproduserte pop-maskineri i Bærum torsdag 6. desember. Det betyr massive hits, et knippe kraftige dansere, en dose hyling fra publikum, et gigantisk lys- og sceneshow, og ikke minst fiffige kostymer. Det meste man kan forvente av en arenakonsert innen popen i 2012. Born This Way Tour startet i april i år, og endelig er det klart for konsert i Norge.

Med seg hit har hun også sin vante kumpan Lady Starlight som Gaga har samarbeidet med i mange år. Lady Starlight står bak noen av de mest outrerte kostymene til Lady Gaga, og skal varme opp publikum med sitt dj-sett bestående av gamle rockeklassikere og metalbangers. For å finne ut mer om Lady Starlight og musikken hun serverer kan du se dette fine intervjuet som StyleLikeU.com har gjort.

Mer rock blir det når engelske The Darkness skal gjøre sine låter live. Bandet slo kraftig gjennom med sin debutplate Permission To Land i 2003, men klarte ikke å følge opp suksessen og ble oppløst noen år etter. I fjor fant de tilbake til hverandre, og tidligere i år kom det ganske så gode albumet Hot Cakes. Oppvarmingsjobben for Lady Gaga kan synes litt merkelig, men kan også passe showbandet The Darkness perfekt.

Det går knapt en uke uten at det serveres en eller annen nyhet om Lady Gaga, enten det er at hun skal lage jazzplate eller at hun skal kjøpe andres tånegler, men det er tingene som skjer via scenen det egentlig handler om. Musikken. Opplevelsen. Galskapen. Vi ga vekk billetter til denne konserten, og vinnere har nå fått beskjed via epost. Takk til alle som deltok!

Sjekk Lady Gagas musikkvideo til «Born This Way» under.