Vinn billetter til P3 Gull

Hva tenkte Silje Nordnes da hun klinte med Live Nelvik under fjorårets P3Gull? Ditt forslag kan skaffe deg billetter til årets show.

Lørdag 28. november er det tid for P3 Gull 2015. Da står et utvalg av de beste, norske artistene fra året som har gått på scenen i H3 Arena på Fornebu utenfor Oslo, og det blir delt ut priser til dem som har utmerket seg aller mest i året som har gått.

Vinn billetter!

Et av fjorårets store snakkiser var øyeblikket da programleder Live Nelvik klinte med både prisutdelerne Tore Sagen (som hun er gift med) og Silje Nordnes fra P3morgen. Silje så smått ukomfortabel ut da det skjedde – men hva tenke hun, egentlig?

Hva tenker Silje? Fyll inn i kommentarfeltet og vinn billetter. Illustrasjon: Mattis Folkestad / NRK P3
Illustrasjon: Mattis Folkestad / NRK P3

Du kan vinne billetter til P3 Gull 2015 til deg og en venn ved å skrive ditt forslag til hva som bør stå i tankebobla i kommentarfeltet under.

Vi takker for gode bidra, vinnere er nå trukket fra Instagram, Facebook og kommentarfeltet i denne saken. Vinnerne kontaktes direkte av NRK P3.

Du kan også kjøpe billetter til showet. Sjekk nrk.no/publikum for mer info.

Traumatisk lapdance

Under fjorårets P3 Gull måtte P3-programleder Niklas Baarli gjennomføre en lapdance foran Jenny Skavlan etter å ha tapt en konkurranse. Øyeblikket brente seg inn på mange netthinner, og i Baarlis hukommelse.

Se Niklas mimre om lapdancen:

Under fjorårets prisutdeling fikk OnklP & De Fjerne Slektningene pris for både årets låt («Styggen på ryggen») og årets liveartist. Kygo fikk pris som årets nykommer, mens den høythengende P3-prisen gikk til Susanne Sundfør.

Se Röyksopp & Jamie Irrepressible fremføre «I had this thing» under P3 Gull 2014:

Se alt fra P3 Gull 2014.